Bizarna smrt užičkog pogrebnika: Smrzao se zajedno sa leševima

On je u ponedeljak ujutru pronađen mrtav u svojoj hladnjači za leševe, u kojoj je pod misterioznim okolnostima ostao zaključan tokom vikenda

  • 0

Savo Gačanin, vlasnik pogrebnog preduzeća Konkordija iz Užica, nastradao je od smrzavanja, kada je najverovatnije greškom, preko vikenda ostao zaključan sa leševima. On je u ponedeljak ujutru pronađen mrtav u svojoj hladnjači za leševe, u kojoj je pod misterioznim okolnostima ostao zaključan tokom vikenda.

Najtužnija zimska priča u Srbiji: Miodrag P. (77) nije imao novac za prevoz, smrzao se na putu ka Domu zdravlja (FOTO)

Hladnjača je bila zaključana spolja, kao i cela firma zbog čega policija ispituje sumnjivu smrt. Savino telo poslato je na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je umro od hladnoće ili od srčanog udara.

Foto: Privatna arhiva

Navodno je Savin leš juče ujutru oko osam sati otkrio njegov brat Boban, pa pošto je sve bilo zaključano sa spoljne strane slučaj je prijavio policiji. Pokrenuta je istraga kojom će biti utvrđene okolnosti usled kojih je nastupila smrt.

- Moguće je da je čovek umro od srčanog udara, kada je ušao u hladnjaču. Mada nije isključeno i da ga je neko tamo zaključao da se smrzne. U slučaju da je bio živ kada se zaključao u hladnjači, ne bi mogao dugo da poživi na temperaturi od 4 stepena, jer bi u jednom trenutku usledila smrt zbog smrzavanja - rekao je obducent koji je želeo da ostane anoniman.

U preduzeću Konkordija juče su svi bili šokirani zbog bizarne smrti radnika, te kažu da ne znaju šta se moglo dogoditi Gačaninu da nastrada u sopstvenoj hladnjači.

- Savo je živeo u zgradi u kojoj se nalaze i prostorije preduzeća. Inače je živeo sam. Poznato je da je od ranije imao srčanih problema, zbog čega je moguće da je tokom vikenda ušao u hladnjaču, ali ga je usled temperaturnog šoka izdalo srce - rekao je radnik ovog pogrebnog preduzeća.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA