≫ 

Ovakvi pritisci i pretnje deluju samo kod slabih ljudi: Ivanović preživeo tri podmetnuta požara

Poslednji put Ivanoviću je u noći između 27. i 28. jula zapaljen automobil u Kosovskoj Mitrovici.

  • 0

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović koji je ubijen jutros u Kosovksoj Mitrovici dok je ulazio u prostorije svoje stranke, već je bio meta napada u julu 2017. godine.

Oliverova žena ima poruku za njegove ubice: Zna se vrlo dobro ko su oni koji su ovo uradili (FOTO) (VIDEO)

Njemu je u noći između 27. i 28. jula zapaljen automobil u Kosovskoj Mitrovici. Veruje se da je taj požar podmetnut, dok je slučaj okarakterisan kao podmetanje požara i izazivanja opšte opasnosti.

To je bio drugi put da je Ivanoviću zapaljen automobil, a on je tada izjavio da nema neprijatelje, ali da ima političke neistomišljenike.

Foto: Tanjug/Edib Tahirović, Telegraf

- Policija je registrovala slučaj oko 4 sata nakon poziva koji smo dobili u vezi sa požarom na automobilu. U pitanju je vozilo marke Pasat, za koje se veruje da u vlasništvu Olivera Ivanovića. Pretpostavljamo za sada da je požar podmetnut - kazao je Besim Hoti, zamenik komandira Kosovske policije za region Sever.

Ivanović je tada za naš portal izjavio da je žalosno da severna Mitrovica posle 18 godina ponovo razmišlja o pitanju bezbednosti, posebno imajući u vidu broj pripadnika Kosovske policije i međunarodnih predstavnika.

Iako je to bilo u poslednjih 15 godina treće podmetanje požara, drugo paljenje automobila, kao i podmetanje požara u stranačkim prostorijama, Ivanović je istakao da ga to ne zastrašuje i da neće odustati od svojih političkih stavova.

Foto: Tanjug/AP

- Oni koji ovo rade moraju da shvate da ovakvi pritisci i pretnje deluju samo kod slabih ljudi, a ja ne mislim da sam slab čovek i ovo me neće promeniti ni najmanje – rekao je Ivanović i dodao:

- Nemam nikakav lični sukob ni sa kim. Nemam nikakav nelegalni biznis, nemam ništa što bi me dovelo u sukob sa ljudima, jedino što može da se desi jeste to da imam političke neistomišljenike, ali to ne sme da bude razlog za ovako nešto - rekao je Ivanović.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA