≫ 

Kosovska policija na tragu vlasniku vozila koje je korišćeno za ubistvo Olivera Ivanovića

- Vozilo je bilo bez registarskih tablica, ali smo uspeli da obezbedimo dovoljno informacija o poreklu i vlasniku vozila - rekao je generalni direktor PK Špend Mađuni

  • 8

Kosovska policija ima informacije o poreklu vozila iz kog je pucano na lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, izjavio je večeras generalni direktor PK Špend Mađuni. Ne iznoseći mnogo detalja, Mađuni je rekao da imaju dovoljno informacija da se traga za vlasnikom vozila.

Šta mesto gde je pronađeno vozilo iz koga je pucano na Olivera Ivanovića otkriva o zločinu?

Ne navodeći više detalja o ubistvu predsednika Građanske inicijative, Mađuni je rekao da ima dovoljno informacija kako bi se pronašao vlasnik automobila.

- Vozilo je bilo bez registarskih tablica, ali smo uspeli da obezbedimo dovoljno informacija o poreklu i vlasniku vozila. Ne mogu da dam više detalja, ali informacije koje imamo su dovoljne da se traga za vlasnikom vozila - kazao je Mađuni na konferenciji za medije posle sednice Saveta za bezbednost Kosova.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Ivanović je umro u Zdravstvenom centru u severnom delu Kosovske Mitrovice pošto je na njega nepoznata osoba jutros ispalila više hitaca iz pištolja ispred sedišta Građanske inicijative SDP.

Kovčeg sa telom Olivera Ivanovića dopremljen je večeras oko 18.30 časova ispred stranačkih prostorija, gde će prenoćiti. Sutra bi, kako je najavljeno, trebalo da bude prevezen u Beograd. U stranačkim prostorijama su i supruga Olivera Ivanovića, Milena i njegova sestra Nataša.

I dalje pristižu poštovaoci i prijatelji, izjavljuju saučešće porodici, pale sveće i ostavljaju cveće. Obdukcioni nalaz je pokazao da je lider pokreta Sloboda, demokratija, pravda Oliver Ivanović jutros ubijen sa šest metaka iz pištolja "duga devetka", rekao je direktor Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Hici su povredili vitalne organe Ivanovića, gornju aortu, šuplju venu i jetru, usled čega je došlo do trenutnog iskrvarenja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    16. januar 2018 | 22:00

    Sad ce biti da je vlasnik ili umro ili prijavio kradju vozila pre mesec..

  • Igor

    16. januar 2018 | 21:19

    Tuga. Saucesce porodici.

  • Srpska Crna Gora

    16. januar 2018 | 23:09

    Pocinju gluposti i razvodnjavanje. Ko registruje auto na sebe i njime ide da ubija ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA