Oliver Ivanović je ubijen mučki s leđa, Amerikanci kriju njegovog ubicu: Ovako srpska štampa piše o ubistvu političara (FOTO)

Šta naslovne strane dnevnih novina donose o ubistvu Olivera Ivanovića

  • 3

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je jutros u Kosovskoj Mitrovici ispred prostorija njegove stranke. Nakon obdukcije telo ubijenog Ivanovića odneto je u prostorije stranke, a sutra će biti transportovano za Beograd, gde će biti sahranjen, na Novom groblju. Ovako su srpski mediji pisali o surovom ubistvu političara.

(BLOG UŽIVO) ATENTAT NA OLIVERA IVANOVIĆA: Gotovi rezulati obdukcije, telo uneto u prostorije stranke, potresne scene širom Srbije (FOTO) (VIDEO)

Informer je danas pisao o strašnom zločinu u Kosovskoj Mitrovici koji i potresao celu Srbiju. Olivera Ivanovića su ispred sedišta SDP, dok je ulazio u kancelariju, iz automobila u pokretu s leđa izrešetali zasad nepoznati zločinci. Sat vremena kasnije pronađeno je zapaljeno vozilo za koje se sumnja da je povezano sa slučajem ubistva.

Foto: Promo

Večernje novosti ističu da šest hitaca u Olivera znače novi nemir za Srbe. U bolnicu su među prvima stigli Oliverova žena Milena i brat Miroslav. Oni su u strahu čekali ispred operacione sale, a kada je medicinska sestra prekinula jezivu tešinu i tiho saopštila okupljenima da lekari nisu uspeli da spasu Olivera, Mileni je pozlilo. Nakon što se oporavila od šoka, smogla je snage da kaže da se "ovo neće dobro završiti" i da se "zna ko je ovo uradio".

Foto: Promo

Srpski telegraf navodi da Amerikanci kriju Oliverovog ubicu! Kako piše ovaj list, američka administracija najavila je njegovu likvidaciju jer je 10. januara, šest dana pre ubistva, upućeno upozorenje građanima SAD da ne putuju na Kosovo. Kako doslovce piše u tom upozorenju "tamo se narednih dana mogu očekivati terorističke akcije".

Foto: Promo

Blic danas piše da je Oliver ubijen mučki, sa šest metaka u leđa. Prema nezaničnim informacijama, Ivanovića su ubice čekale na ulici ispred ulaza u stranku, gde su najpre pucale na njega iz daljine, a zatim, nakon što je pao na zemlju, pritrčale i ispalile još jedan ili dva hica u njegovo nepomično telo. Nakon toga, s lica mesta udaljili su se vozilom u nepoznatom pravcu.

Foto: Promo

Alo ističe da je zlotvor oduzeo Bogdanu tatu! Ovaj list tvrdi da je Ivanović nešto predosetio jer je samo četiri dana pre atentata rekao da se plaši jer je bezbednost u severnom delu Kosovske Mitrovice veoma loša. On će biti sahranjen u Beogradu na zahtev članova njegove porodice.

Foto: Promo

Kako je za Politiku kazala Ksenija Božović, potpredsednica GI SDP, obdukcija tela Ivanovića obavljena je u bolnici u Kosovskoj Mitrovici, jer porodica nije dozvolila da se radi u Obdukcionom centru u Prištini. Potom je telo Ivanovića izloženo u prostorijama stranke kako bi građani mogli da odaju počast, a biće sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

Foto: Promo

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdravko

    17. januar 2018 | 10:03

    Jedno jedino pitanje na koje se trazi odgovor! Zasto!?Je ubijen lider Srba sa Severa Kosova!?

  • zagondzija

    17. januar 2018 | 12:07

    Ja sam siguran da amerika stoji iza ovog ubistva laka ti crna zemlja veliki srbine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA