≫ 

Na Kosovu formirana specijalna jedinica za istragu ubistva Olivera Ivanovića: Tražiće i pomoć FBI

Policija ima informacije u čijem je vlasništvu u određenom periodu bilo zapaljeno vozilo

  • 1

Direktor kosovske policije Špend Mađuni izjavio je da je formirana specijalna jedinica koja se bavi istragom ubistvom Olivera Ivanovića, kao i da će policija uraditi sve što može kako bi se rasvetlio ovaj slučaj.

ATENTAT NA OLIVERA IVANOVIĆA: Gotovi rezulati obdukcije, telo uneto u prostorije stranke, potresne scene širom Srbije (FOTO) (VIDEO)

Dodao je da policija ima informacije u čijem je vlasništvu u određenom periodu bilo zapaljeno vozilo, pronađeno nakon ubistva, preneo je Radio slobodna Evropa.

Na sednici kosovskog saveta za bezbednost ocenjeno je da se ukoliko bude potrebna pomoć ili ekspertiza za rasvetljenje ubistva može zatražiti i profesionalna pomoć poznatih međunarodnih agencija, posebno od američkog Ef-Bi-Aja, prenosi RTK na srpskom jeziku.

Savet za bezbednost, koji je sazvan na poziv premijera Ramuša Haradinaja, zaključio je da će nadležne institucije sprovesti intenzivnu istragu povodom ubistva Ivanovića i ocenio situaciju na Kosovu i Metohiji kao "stabilnu i mirnu".

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA