≫ 

HOROR U ZABELI: Zatvorski čuvar se obesio u dvorištu kuće svoje devojke. Sekund pre užasnog čina poslao je jedan SMS

Usled njene vriske ukućani su izašli i ugledali onesvešćenu devojku i obešenog mladića. Odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali je za mladića već bilo kasno, dok su šokiranu devojku prevezli u bolnicu na ukazivanje pomoći

  • 4

N. N. (32), stražar u KPZ “Zabela”, obesio se u ranim jutarnjim satima u utorak ispred kuće svoje devojke, u selu Prugovo kod Požarevca.

Naleteli na krdo svinja kod Požarevca: Turci jedva preživeli bizaran udes (FOTO)

Kako javlja tpknews.com, on je pre samoubistva poslao sms poruku devojci da izađe ispred kuće, kako bi joj nešto rekao. Kad je ona to učinila, videla ga je obešenog kako visi o granu šljive, koja se nalazila u šljiviku ispred same kuće. Usled prizora koji je videla,devojka sva u šoku počela je da vrišti i da doziva u pomoć, nezvanično saznajemo.

Usled njene vriske ukućani su izašli i ugledali onesvešćenu devojku i obešenog mladića. Odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali je za mladića već bilo kasno, dok su šokiranu devojku prevezli u bolnicu na ukazivanje pomoći.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija potvrdili su za Telegraf.rs da je njihov pripadnik obezbeđenja izvršio samoubistvo.

Oni navode da je N. N. on bio na godišnjem odmoru kada je to uradio.

Foto-ilustracija: Tanjug/Danilo Peternek, , Profimedia

U Višem javnom tužilaštvu potvrdili su događaj, ali nisu nam rekli detalje o samom događaju, pošto je utvrđeno da se radi o klasičnom samoubistvu i da nije bilo nikakve sumnje da je na neki drugi način stradao. Zbog toga nisu naložili obdukciju, pa je telo predato porodici radi sahrane.

Daljinac

(Telegraf.rs / tpknews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA