≫ 

U alkoholisanom stanju i na konju se zaleteo na svoju ženu, sin Damir uzeo nož iz kuće i prerezao grkljan ocu: Detalji porodične drame u Tutinu

Videvši oca kako u samrtnom ropcu obilno krvari i ubrzo umire, Damir je pobegao iz sela i od tada mu se gubi svaki trag

  • 15

Policija intenzivno traga za Damirom T. (20) zbog sumnje da je u subotu popodne nožem ubio svog oca Sabra (46) ispred porodične kuće u selu Pope, nadomak Tutina. Ubica je posle zločina pobegao, a policija "češlja" okolinu, pa čak i granicu sa Crnom Gorom, piše "Blic".

Sin poznat kao piroman se napio, ubio oca nožem, pa pobegao: Porodična tragedija kod Tutina

Do porodične tragedije došlo je u subotu, oko 14 sati, kada je Sabro zlostavljao svoju suprugu, Damirovu majku.

- Sabro se, verovatno pijan, jašući konja zaleteo ka supruzi Zehri, koja se u poslednjem trenutku sklonila i izbegla udarac životinje koja je gotovo u galopu išla ka njoj. To je video Damir, koji se želeći da zaštiti majku, sukobio verbalno, a potom i fizički sa ocem - priča izvor iz policije.

Posle kratke prepirke i razmene udaraca, mladić je utrčao u kuću i zgrabio nož.

- Noseći nož istrčao je iz doma i zaleteo se na oca. Usledila je borba, rvanje i valjanje po dvorištu, dok su nesrećna Zehra i jedna rođaka sve to nemoćno posmatrale. U jednom trenutku, Damir je nožem posekao Sabra po vratu i bukvalno mu prerezao grkljan.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević, Profimedia/INSADCO Photography

Videvši oca kako u samrtnom ropcu obilno krvari i ubrzo umire, Damir je pobegao iz sela i od tada mu se gubi svaki trag.

- Moguće je da će pokušati ilegalnim putem da pređe granicu i pobegne u Crnu Goru. Ne isključujemo mogućnost ni da je, pod okriljem mraka, već prešao granicu, pa ćemo potražiti pomoć kolega iz Crne Gore - kaže izvori iz policije.

Iako se radi o tragediji kakvu meštani Popa ne pamte, ipak kažu da se takvo nešto moglo očekivati, da su odnosi u toj porodici godinama poremećeni i to zbog toga što je Sabro imao problema sa alkoholom.

- Gotovo da nije bilo dana kada nije bio pijan, godinama je maltretirao ukućane, Zehru i Damira, koje je znao da napadne i kada je trezan i to zato što nema ništa da popije. Pravio je probleme i ostalima u selu, išao je od kuće do kuće i tražio rakiju i vređao komšije kod kojih ne bi dobio ništa. POlicija je zbog njega često posećivala selo - priča jedan od meštana sela.

Policija je zbog prijava protiv Sabra u selu intervenisala oko 300 puta, ali se to uglavnom svodilo na opomene ili odvođenje do stanice na trežnjenje.

- Njegovim stopama je krenuo i Damir, i on je mlad počeo da se opija, ušao je u sukob sa zakonom, hapšen je zbog krađa, nasilničkog ponašanja, a jednom i zbog podmetanja požara.

Izvor iz policije kaže da gotovo da ne postoje šanse da se radi o samoodbrani. Damir je sa namerom ušao u kuću, uzeo nož i nasrnuo na oca, navode iz policije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    22. januar 2018 | 08:46

    Ako decko ima rizicno ponasanje nije cudno.Otac manijak je od deteta napravio delikventa.Treba momku pomoci i uputiti na pravi put.Mozda za njega ima sanse jer ga nasilnik vise nece maltretirati.Jadna ta zena, veliku muku nosi.

  • niko

    22. januar 2018 | 08:07

    I sad ce decko da robija!? E moja Srbijo...

  • Milena

    22. januar 2018 | 07:32

    Dugo godisnje nasilje proizvodi isto.Ko zna sta je ovaj decak prezivljavao od nazovi "oca".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA