Kuvar Stevica omamljivao žene kafom sa bensedinima: Kada bi ih uspavao, uzimao im je zlato i novac, a usput je prao i sudove

U kuhinji je kradom u tople napitke sipao smesu izdrobljenog "bensedina" i "dijazepama", lekova za umirenje

  • 15

Kuvar Stevica (33) koji se predstavljao kao student medicine, omamljivao je kafom sa "bensedinima" gazdarice u Beogradu i krao im novac i zlato.

Skandal u Hitnoj pomoći: Tehničar i vozač krali od pacijenata koji su bili na samrti

Stevica je telefonom zvao Beograđanke koje su iznajmljivale sobe u centru grada. Predstavljao se kao Dušan i govorio da je student medicine. Posle razgovora je ugovarao sastanke i odlazio da se dogovori, navodno, za kiriju, a onda procenjivao koliko su potencijalne žrtve imućne. Trudio se da ostavi što bolji utisak, pa je staricama nudio da im skuva kafu ili čaj.

U kuhinji je kradom u tople napitke sipao smesu izdrobljenog "bensedina" i "dijazepama", lekova za umirenje. Pre nego što bi lekovi počeli da deluju, tražio je da mu starice rasitne krupne novčanice, i tako otkrivao gde čuvaju ušteđevinu.

Kada bi ih lekovi uspavali, uzimao je novac, zlato, tehničke uređaje i garderobu koju je mogao lako da "utopi".

Žene su ga tužile za prevaru, i tražile da im vrati ukradeni novac. Žrtve su na suđenju otkrile da je svakoj od njih kuvao kafu, i da su naknadno shvatile da je boravak u kuhinji koristio kao izgovor da im njuška po stanu!

Foto: www.pixabay.com

Među žrtvama našao se i jedan muškarac, koji ga je tužio za krađu novca i losiona za brijanje!

- Uzeo mi je 5.000 evra i losion za brijanje! - tvrdio je pokradeni Rodoljub Petrović iz kruga dvojke u Beogradu.

Lažni student se usprotivio Rodoljubu, i na iznenađenje sudije preuzeo krivicu za deviznu ušteđevinu.

- Uzeo sam novac, priznajem. Losion za brijanje nisam, jer imam isti takav! - rekao je Stevica i izazvao smeh u sudnici.

Dragoslava, kojoj je uzeo 10.000 dinara, 1.800 evra, dva zlatna lančića, vredna 500 evra i bundu, ispričala je da je posle buđenja, i šokantnog saznanja da je pokradena, doživela neobično iznenađenje.

Foto: Profimedia/Alamy

- Kad sam došla sebi, posle čaja koji mi je skuvao, otišla sam u kuhinju, i videla da je oprao sudove pre nego što je pobegao! - rekla je starica, koja je dobro podnela jaku dozu sedativa.

OMAĐIJAO HEMIČARKU KAO SOTONA

Zorka Vulović izjavila je na sudu da je Stevica imao nešto sotonsko u sebi.

- Ovaj kreten mi je skuvao čaj! Uspavao me je i uzeo mi 1.000 evra, koje sam skupljala za unučiće. Hemičar sam, ubeđena sam da niko ne zna da skuva bolji čaj od mene, ali ne znam zašto sam prihvatila njegovu ponudu. Omađijao me je kao sotona! Pitao me je: "Imaš li šećera?" i čim sam se okrenula, smadrljao je sedative u šolju. Imao je nešto đavolsko u sebi, čim je znao gde čuvam pare - ispričala je Zorka.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr za rock and roll

    29. januar 2018 | 08:47

    Pa kad babetune hoce 30 godina mladjeg tako to bude

  • Pandur

    29. januar 2018 | 05:00

    Sada ide na usavrsavanje zanata,ucenje sviranja klavira....a zatvorenici ce ga pouciti I drugim stvarima.

  • Zoks

    29. januar 2018 | 05:00

    Bravo za Stevicu,nasao je sirotinju da pljacka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA