Jedan detalj mogao bi da reši sve: Da li se na video snimcima sa prodavnice u Borči zaista vidi ubijena pevačica? (VIDEO)

Teodora, sestra Jelene Krsmanović nije identifikovala ubijenu pevačicu na fotografijama sa snimka sa prodavnice

  • 19
Ubistvo, Jelena Jeca Krsmanović, Marjanović, Borča, nasip, kej Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Direktor Centra za forenzička istraživanja Nenad Šipka kategorički tvrdi da osoba koja je viđena na fotografijama u medijima a koje su potekle sa video nadzora prodavnice u Borči nije Jelena Marjanović kako što objavljuju beogradski mediji.

3D rekonstrukcija otkrila nove šokantne detalje u vezi sa ubistvom Jelene Marjanović (FOTO)

Šipka je gostujući u Jutarnjem programu na Pinku naveo da postoji više razloga zbog kojih smatra da na fotografijama, odnosno video snimku nije ubijena pevačica.

Mediji su prošle nedelje objavili da se na snimku sa kamere jedne prodavnice u blizini nasipa u Crvenki vidi Jelena za volanom sivog "mercedesa" a u kojem su bili njen suprug Zoran Marjanović i ćerkica Jana. Snimak je, navodno, nastao 2. aprila 2016. godine, oko 15.30, samo sat i po pre nego što je nasmrt pretučena na nasipu u Borči.

Foto: Srpski Telegraf

Šipka, koji od prošlog leta istražuje ovaj slučaj, drugačijeg je mišljenja.

- Za postojanje tog snimka mi znamo još od pre pet, šest meseci. Voleo bih da vidim snimak, nisam ga video pa ne mogu da tvrdim šta je na njemu, međutim, Teodora, sestra Jelene Krsmanović je videla te fotografije i ona na njima nije identifikovala Jelenu - kaže Šipka i dodaje:

Foto: A. Nalbantjan

- Lično sam ja istraživao i došao sam do informacija da na prodavnici u blizini nasipa nije postojao video nadzor u trenutku kada se događaj odigrao. Jedini video nadzor postojao je na prodavnici koja je na putu do Crvenke a to znači da se ona nalazi sa leve strane od one oštre krivine pre mostića i ta kamera je udaljena nekih desetak metara od vozila koje se kreće desnom stranom. Ja vam odgovorno tvrdim da je golim okom nemoguće identifikovati osobu i da se tačno utvrdi ko se nalazi na snimku.

Prema njegovim rečima tri su ključna razloga zašto se ne može identifikovati osoba.

Foto: Marko Jovanovic

- Prvo, ugao snimanja. Drugo, ne vidi se lice nego samo leva ruka, plava trenerka i crna kosa. Treća stvar, navedeno je vreme snimanje oko 15.30 a mi imamo pouzdanu informaciju od svedoka da je Zorana video između 14.30 i 15 časova na nasipu kod rampe. Identitet tog svedoka je poznat tužilaštvu i on nikad nije ispitan - istakao je Šipka.

Pogledajte gostovanje Nenada Šipke od 2,38 minuta:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    29. januar 2018 | 16:03

    Da je postojao video nadzor sa nekog objekta,valjda bi to prvo bilo pregledano kao moguć dokaz ! Setili se kamere posle godinu dana....Smešno !

  • Vesna

    29. januar 2018 | 19:07

    Ovo ubistvo će se rešiti onda kada ubica pod teretom savesti prizna zločin, ili slučajno, ako se negde izleti. Sada i najveća budala shvata da je ovo savršeno isplanirano i izvršeno ubistvo. I ništa nije slučajno, ni sto je bila nedelja, utakmica, otvoreni brisan prostor, dete kao svedok... Ovo je genije isplanirao, možda i učinio, mada ne verujem, ako je toliko neko mudar da smisli sve ovo, taj je sigurno angažovao nekoga... Sigurno ce ovaj slučaj ući u anale kriminalistike, po svemu. Po nemoći policije najviše.

  • Šone

    29. januar 2018 | 19:59

    Ala ovo neko zataškava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA