Deka preminuo na dan ženine sahrane: Tragedija kod Aleksinca potresla je Srbiju

Kako je utvrđeno, tegobe Milosava Miljkovića su najverovatnije posledica moždanog udara koji je pretrpeo dok je pomagao ženi

  • 2

Dušanka Miljković (77), koja je 26. januara zatečena mrtva u porodičnoj kući u aleksinačkom selu Ljupten, sahranjena je danas. Istraga je pokazala da je preminula prirodnom smrću. Na žalost, i njen suprug Milosav, koji se borio za život u niškom Kliničkom centru, preminuo je danas, baš na dan sahrane svoje supruge.

OBRT! Nije bilo zločina kod Aleksinca, Dušanka umrla, njenom mužu pozlilo dok joj je pružao pomoć

Kako je utvrđeno, njegove tegobe su najverovatnije posledica moždanog udara koje je zadobio dok je pokušavao da pomogne ženi i posledica pada kada je izgubio svest.

Nesrećne starce u kupatilu je pronašla komšinica Živica Savić na molbu njihove kćeri Milanke Vidanović koja se zabrinula što joj se roditelji ne javljaju na telefon.

Komšinica Živica Savić, Foto: Privatna arhiva/Telegraf

- Čim sam ušla u dvorište počela sam da dozivam Milosava, a kako odgovora nije bilo, ušla sam u kuću. Vrata nisu bila zaključana, pa sam zakoračila preko praga i čula krkljanje iz kupatila. Pomislila sam odmah da je šlogirao, jer mu i ranije nije bilo dobro…. Kada sam ušla u kupatilo, sledila sam se…. Dušanka je ležala, naga do pola, nije disala, a Milosav je krkljao pored nje… – objašnjava ova žena.

Policija je obavila uviđaj i zbog razbacanih stvari posumnjala na razbojništvo. Međutim, nalaz Instituta za sudsku medicinu isključio je sumnju da je Dušanka ubijena jer nisu pronađene nikakve povrede. Iz tog razloga, a s obzirom na to da je ona duže vreme bolovala od karcinoma poglavine, ustanovljeno je da se radi o prirodnoj smrti.

Mučki pretučen bračni par u svojoj kući u Aleksincu: Ženi nije bilo spasa!

Daljinac

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smokvica

    29. januar 2018 | 19:02

    Bas zalosno...

  • @ KiKi

    29. januar 2018 | 22:29

    Pa kunemo se u boga A božje je :Dok nas smrt ne rastavi" E pa nekad ni bog ne rastavi Nek vam je laka zemlja i saučešće porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA