Uhapšeni osumnjičeni za paljenje "mercedesa" policijskom rukovodiocu iz Aleksinca

Zahvaljujući danonoćnom radu niške policije, ovo je druga rasvetljena paljevina za poslednjih nedelju dana. Zbog paljenja službenog automobila načelnika Odeljenja kriminalističke policije Dejana Utvića, 26. januara uhapešni su S.S. (22), A.Ž. (22) i N.S. (27)

  • 2

Niška policija uhapsila je B.M. (24) iz Niša, B.J. (20) iz Pirota, L.S. (23), takođe Nišliju i N.S. (29) iz okoline Merošine zbog sumnje da su odgovorni za paljevinu "mercedesa" 15. novembra prošle godine, vlasništvo jednog od rukovodilaca aleksinačke policije Dejana Jovanovića.

Uhapšena trojica osumnjičenih za paljenje kola načelnika policije u Nišu

Policijskim radom ustanovljeno je da je L.M. angažovao B.M. i B.J. da zapale Jovanovićev auto, a oni su unajmili N.S. da ih odveze do kuće policajca. Kada su stigli na njegovu adresu, B.M. i B.J. su auto polili benzinom a zatim ga zapalili usled čega je "mercedes" pretrpeo potpunu štetu.

Ova četvorica su paljevinu naplatila 200 evra, što su podelili ali za se još utvrđuje da li je L.S. stvarni nalogodavac napada na aleksinačkog policajca.

B.M. će osim za izazivanje opšte opasnosti, kako je okvalifikovana paljevina vozila, odgovarati i za posedovanje narkotika jer je prilikom hapšenja kod njega pronađeno 11 tableta MDMA.

Foto: MUP Srbije

Zbog sumnje da je učestvovao u paljenju Jovanovićevog vozila 25. novembra prošle godine uhapšen je M.R. (26) iz okoline Niša, ali je daljim policijskim radom ustanovljeno da je on imao saznanja o ovom događaju a nije dokazano da je u njemu učestvovao.

Zahvaljujući danonoćnom radu niške policije, ovo je druga rasvetljena paljevina za poslednjih nedelju dana. Zbog paljenja službenog automobila načelnika Odeljenja kriminalističke policije Dejana Utvića, 26. januara uhapešni su S.S. (22), A.Ž. (22) i N.S. (27).

Kako je tada saopšteno, N.S. je 31. jula prošle godine pokušao da zapali službeno vozilo MUP –a "škoda oktavia" koje vozi Utvić polivši ga benzinom, ali tada nije stigao da ga zapali jer je primećen. Nakon toga je angažovao svoje poznanike S.S. i A.Ž. i platio im da Utviću upale auto što su oni učinili 5. septembra, tako što su haubu polili benzinom a zatim je zapalili šibicom. N.S. je takođe osumnjičen i da je zapalio jedno vozilo na Somborskom bulevaru.

Foto: Telegraf

I dalje se intenzivno radi na otkrivanju osoba koje su 16. novembra zapalile „škodu fabiu“ zamenika gradonačelnika Miloša Banđura, funkcionera SNS.

Takođe, još je nerasvetljena paljevina automobila direktora "Tržnice" Gorana Đorđevića i bivšeg zamenika načelnika niške policije Zorana Bogdanovića, kao i tri požara na vozilima čiji vlasnici nisu javne ličnosti.

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar. M

    2. februar 2018 | 15:07

    Kad ce biti uhvacen onaj sto je palio automobil Oliveru Ivanovicu a nakon toga ga i ubili?

  • Ja

    2. februar 2018 | 18:02

    Cim je policajcu zapaljen auto odmah se nadju pocinioci. A obicnim gradjanima ne vredi ni da prijavljuju takve i slicne stvari jer se vexina slucajeva gurne u fioku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA