≫ 

Stravični video i fotografije sa lica mesta: Dalibor ubijen s leđa dok je bacao đubre, njegovo telo leži kraj kontejnera

Despotović je bio među devetoro uhapšenih u novembru 2010. godine, koji su sumnjičeni da su u toku te godine, izvršili nekoliko razbojništava

  • 47

Dalibor Despotović (37), vlasnik menjačnice koji je ubijen na uglu Zaplanjske ulice i Mirča Aceva na Voždovcu, od ranije ima debeo kriminalni dosije, a nedavno je pušten iz zatvora. Kako nezvanično saznajemo Despotović je ubijen s leđa u sačekuši dok je bacao smeće.

Ovo je ubijeni Dalibor Despotović (37): Tek izašao iz zatvora, večeras upucan sa 2 metka u glavu

Pored Despotovićevog tela koje leži kraj kontejnera, vidi se i kanta za đubre. Policija je na mestu nesreće, a uviđaj je u toku.

- Začuo sam pet pucnjeva, pa sam odmah izleteo napolje iz kuće. Odmah je stigla policija, a zatim i Hitna pomoć. Sve se odigralo pred kraj radnog vremena -  rekao je komšija Zoran Milićević.

Kako saznaje Telegraf.rs, vlasnica lokala koja je izdavala ovaj poslovni prostor ubijenom Daliboru pozvala je policiju i prijavila celi slučaj.

Ubijeni Despotović je iza sebe ostavio suprugu i ćerkicu. Na licu mesta pojavila se i tetka njegove supruge koja je insistirala da vidi svoju sestričinu, ali policija to nije dozvolila navodeći da je žena trenutno u šoku i da je sada u društvu policije.

Foto: Tanjug/Tanja Valic

Kako saznajemo, Dalibor je ubijen kada je izašao iz menjačnice da baci smeće. Upucan je s leđa, a njegovo telo pronađeno je odmah u blizini kontejnera. Na fotografijama sa lica mesta se vidi i kanta za đubre koju je nosio.

Prema nezvaničnim informacijama, napadači su se kolima dovezli do mesta zločina, a primetili smo i nekoliko nadzornih kamera u blizini.

Ubijeni je držao još jednu menjačnicu u Kruševačkoj ulici.

Foto: Telegraf

Despotović je bio među devetoro uhapšenih u novembru 2010. godine, koji su sumnjičeni da su u toku te godine, izvršili nekoliko razbojništava, među kojima su i pljačka Vojvođanske banke na Čukarici, NLB banke u Železniku, kao i dvostruka pljačka Alfa banke u ulici Vojvode Stepe, čime su pričinili materijalnu štetu u vrednosti od 10 miliona dinara.

Tada je otkriveno da su Despotović i Miloš Kljajić, obojica državljani Crne Gore, u iznajmljenim stanovima na Karaburmi i Zvezdari, podrumima i automobilima krili čitav arsenal oružja.

Foto: Telegraf

Njih dvojica su radili u obezbeđenju Slobodana Šaranovića, koji ih je, kako se verovalo, poslao da likvidiraju Luku Bojovića, vođu zemunskog klana, ali je taj zločin sprečen.

Pogledajte snimak jezivog ubistva Dalibora Despotovića na Voždovcu: 

Daljinac

(Kristina Bezbradica)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zane

    6. februar 2018 | 05:41

    Država Srbija je apsolutno kriva. U pitanju je strani državljanin sa debelom kriminalnom prošlošću, i umesto da je proteran sa zabranom ulaska on drži dve menjačnice. Da li je to normalno?

  • Blade

    5. februar 2018 | 23:26

    Svako bira svoj zivotni put,losi putevi vode u zatvor ili grob

  • Miša

    5. februar 2018 | 23:07

    Čekali su samo da izadje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA