≫ 

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U RESAVSKOJ: Bili su porodica za primer, komšije neme zbog jezivog ubistva (FOTO, VIDEO SA LICA MESTA)

Sin koji je osumnjičen za ubistvo imao je izvesnih problema

  • 20

Stravičan zločin koji je u utorak popodne potresao Beograđane, kada je sin osumnjičen da je izbo nasmrt oca nožem u Resavskoj ulici broj 38, iznenadio je sve, a posebno one koji su dobro poznavali porodicu.

UŽAS U RESAVSKOJ ULICI: Sin ubio oca. Ubadao ga više puta nožem u leđa

Kako javlja Telegrafov reporter sa lica mesta, komšije su neme, govore da su bili porodica za primer i da niko nije mogao da nasluti ovu tragediju. Reč je o uglednoj beogradskoj porodici, ubijeni je jedan od bivših čelnika Privredne komore, a supruga mu je sudija u Višem sudu u Beogradu.

Neposredno pre nemilog događaja, R.Lj. je viđen kako po parku šeta psa.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Kako saznajemo, osumnjičeni za ubistvo i dalje je u stanu. Uhapšen je, ali dok traje uviđaj on mora da bude tu.

Porodica koju je zadesila užasna tragedija u pomenutoj zgradi ima dva stana. Osumnjičeni za ubistvo ima dve sestre, od kojih jedna živi sa njima, a druga je već dugo udata i odselila se.

Supruga ubijenog je sudija u Višem sudu. Njoj je pozlilo kada je saznala šta se desilo, pa je na mesto zločina stigla i Hitna pomoć.

Kako Telegraf saznaje, u trenutku ubistva sin i otac su bili sami u stanu.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Nedavno je u stanu iznad, koji je porodica ubijenog izdavala uhapšen narko-diler. Komšije sumnjaju da je on osumnjičenog za ubistvo uvukao u svet narkotika.

Za sada nije poznato šta je prouzrokovalo ubistvo, ali nezvanično saznajemo da je sin koji je osumnjičen za ubistvo imao problema sa narkoticima.

Podsetimo, sin R.Lj. (38) je osumnjičen da je ubio oca B.Lj. (69), kada ga je u leđa izbo nožem. Nezvanično, zadao mu je 15-20 uboda, i sve se završilo smrtnim ishodom.

Daljinac

(Kristina Bezbradica)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZlatkA

    6. februar 2018 | 17:46

    Zasto se cudite kada se kaze "porodica za primer." Misli se za primer ALI za javnost, komsije itd. A sta se desava iza zatvorenih vrata - to samo mi znamo!

  • Pepe

    6. februar 2018 | 17:37

    Zato je i bio narkoman sto su bogati da su bili siromasni ne bi imo para za drogu nego bi mu tata razmisljo kako da prehrani porodicu

  • Knez

    6. februar 2018 | 17:24

    Porodica za primer a problemi sa narkoticima? Sta je pesnik hteo time da kaze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA