≫ 

Teče krv beogradskom ulicom: Za samo 3 meseca dva šokantna ubistva na mestu sa najlepšim pogledom na svetinju (FOTO)

  • 3

Za samo tri meseca, u Resavskoj ulici u Beogradu desila su se dva monstruozna ubistva. Tako je ulica sa pogledom na jednu od najlepših crkava, crkvu Svetog Marka, zavijena u crno.

Nikola Ostojić, vlasnik pekare u Resavskoj, pronađen je mrtav 6. novembra, četiri dana nakon što je nestao, a za njegovo ubistvo osumnjičen je Filip Gavranović (31), vlasnik staklorezačke radnje u istoj ulici.

Nikola i Filip bili su najbolji prijatelji i kobnog dana su u popodnevnim satima ispijali piva u lokalu u neposrednoj blizini njihovih radnji.

Jezivi osmeh osumnjičenog za ubistvo oca u Resavskoj: Spuštenih pantalona, stravičnog izraza lica, policija ga je jedva ugurala u auto (FOTO)

Nakon što su zajedno napustili kafić, Gavranović je navodno namamio Ostojića u svoju radnju i tamo ga ubio.

Foto: Facebook/Nikola Ostojić

Kada je prijavljen Nikolin nestanak, Gavranović je otišao kod njegove porodice, tešio ih je i uveravao da je sa Ostojićem sve u redu.

Od ovog ubistva koji je zaledio javnost prošlo je samo tri meseca, a već se dogodilo novo, jednako monstruozno.

U utorak poslepodne dogodila se prava porodična tragedija. R. Lj. (38) sumnjiči se da je nasmrt izbo svog oca B. Lj. (69) u Resavskoj ulici broj 38.

Ovo ubistvo iznenadilo je sve, a posebno one koji su dobro poznavali porodicu. Nezvanično, osumnjičeni je oca izbo zbog problema sa narkoticima.

Foto: Telegraf

Sve vreme dok se vršio uviđaj, R. Lj. je bio u stanu u kom se dogodilo ubistvo, a dok ga je policija izvodila iz stana, sa lisicama preko ruku, osumnjičeni se sve vreme smejao i pojašao veoma čudno. Pantalone su mu spadale dok se teturao i oslanjao na policajce tokom hapšenja.

Daljinac

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    6. februar 2018 | 21:56

    Nije ni cudo kad gradom vladaju kriminalci i narkomani.

  • Pantelija

    6. februar 2018 | 18:30

    Dok je bila generala Ždanova nije bila toliko ukleta! Manje pacijenata, zdravije društvo...

  • Dragoslav

    6. februar 2018 | 18:50

    Samo nek se rokaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA