Ubistvo Jelene Marjanović: Prodavačica ispitivana o Zoranovim blatnjavim pantalonama

Tužioca je zanimalo da li su pantalone Zorana Marjanovića, na kojima je nađeno blato iz kanala, kupljene u radnji gde je ona zaposlena

  • 1
Zoran Marjanović Foto: Telegraf

Prodavačica iz Borče saslušana je danas u Višem tužilaštvu u nastavku istrage ubistva Jelene Marjanović, za koje je osumnjičen njen suprug Zoran.

3D rekonstrukcija otkrila nove šokantne detalje u vezi sa ubistvom Jelene Marjanović (FOTO)

Nju je pozvalo Više tužilaštvo kako bi je detaljnije ispitalo o pantalonama Zorana Marjanovića na kojima je navodno pronađeno blato koje ga povezuje sa mestom zločina.

U Više tužilaštvo u Beogradu u petak rano jutru došla je žena zaposlena u “Armi šopu” u Borči, koja u toj prodavnici radi na kasi. Tužioca je zanimalo, kako pišu Novosti, da li su pantalone Zorana Marjanovića na kojima je nađeno blato iz kanala pantalone koje je on kupio u radnji gde je ona zaposlena.

Foto: Telegraf

- Marjanovići stalno kupuju kod nas - rekla je žena na saslušanju:

- Redovne su mušterije. Ali ja zaista ne znam da li su to pantalone kupljene kod nas.

Njeno svedočenje je inače trajalo veoma kratko. U Više tužilaštvo u petak su došli i branioci Zorana Marjanovića, Stefan Jokić i Nikola Dumnić.

Foto: A. Nalbantjan

- Zaista nemam nikakav komentar, niti je potrebno da pričamo uopšte o istrazi koja je u toku - rekao je ljutito Jokić.

U tužilaštvu su do sada ispitani Jelenina sestra, kuma, frizerka, kao i nekoliko ljudi koji su se našli na nasipu na dan kad je Jelena Marjanović nestala. Krajem januara je saslušana i snaja Marjanovića, Milica, koja je ispričala šta se dešavalo kobnog dana, 2. aprila 2016. kada je Jelena ubijena.

Podsetimo, krajem prošlog meseca Apelacioni sud u Beogradu doneo je rešenje kojim je Zoranu Marjanoviću produžio pritvor za još tri meseca. Danas je, međutim, podignuta optužnica protiv njega.

Daljinac

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GRBIĆ MIĆA

    12. februar 2018 | 17:03

    Ma dajte zoran je nevin trazite posle 2 god. Ko je ubio jecu nema od tog filma nista drzite coveka da bi zkljucili proces a ubica nek bude na slobodi a zoran marjanovic neka trune oprosti im Boze jer neznaju sta rade...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA