Posle hapšenja dva policajca zbog ubistva Olivera Ivanovića, oglasio se i Nebojša Stefanović

Beograd će, prema njegovim rečima, sa svoje strane nastaviti da radi i čini sve što može kako bi se ubice Ivanovića što pre pronašle

  • 1

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kazao je da je obavešten da su "neke informacije" o ubistvu lidera Gradanske inicijative SDP Olivera Ivanovića stigle do srpskog Ministarstva pravde, ali da, kako je kazao, "ništa značajnije nije video".

Tužilac koji vodi istragu o ubistvu Olivera Ivanovića potvrdio hapšenja i obrazložio razloge

- Ono što za nas ostaje veoma važno, mi se i dalje nadamo i veoma smo posvećeni da se ubica, bio on Srbin, Albanac ili stranac pronađe i očekujemo od prištinskih vlasti, pošto raspolažu sa mnogo više informacija, da budu posvećeni do poslednjeg trenutka, da se što pre pronađu ubice Olivera Ivanovića - kazao je Stefanović za RTS.

Dodao je da će Beograd sa svoje strane nastaviti da radi i čini sve što može kako bi se ubice Ivanovića što pre pronašle.

Juče su, zbog sumnje da nisu dobro zaštitili mesto zločina, privedena dva pripadnika kosovske policije iz stanice u severnom delu Kosovske Mitrovice, što su prva hapšenja u tom slučaju.

Ivanović je ubijen 16. januara ispred sedišta stranke u severnoj Kosovskoj Mitrovici, a prema nalazima obdukcije pogođen je sa šest metaka iz pištolja "duga devetka".

VIDEO: Ko je bio Oliver Ivanović?

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amerika

    12. februar 2018 | 02:44

    Kakav nebojsa stefanovic, postavite za ministra nekog iz udbe, one iz bivse juge...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA