Tragičan epilog misterioznog nestanka Nišlije: Posle tri dana pronađen mrtav u podrumu

Na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja, ali je ipak naložena obdukcija

  • 1

Nišlija S. I. (41) pronađen je danas mrtav u podrumu stambene zgrade u kojoj je živeo u Knjaževačkoj ulici. Njegov nestanak prijavljen je policiji 10. februara i za njim se intenzivno tragalo, ali niko nije slutio da nije ni napustio adresu stanovanja.

Nišliju prvo pokrali, pa ga brutalno pretukli: Sišao je u podrum i zatekao provalnike koji su ga udarali dok nije izgubio svest

Kako saznajemo, policiju je alarmirala njegova majka koja se zabrinula kada ga nije zatekla u stanu.

- Njoj je bilo sumnjivo što su vrata stana bila otključana, a sina joj nije bilo, pa je prijavila njegov nestanak. Policija nije uspela da pronađe nikakve tragove koji bi ukazivali da je negde otputovao, pa su se danas vratili da bi sa ženom ponovo porazgovarali. Odlučili su da pregledaju zgradu da bi eventualno pronašli neki trag koji bi razrešio misteriju. Kada su sišli u podrum gde se nalazi podstanica za centralno grejanje, zatekli su nestalog čoveka mrtvog – kažu naši sagovornici iz istrage.

Foto-ilustracija: Profimedia/Sciencephoto RM

- Na telu preminulog nije bilo vidljivih tragova nasilja, ali je radi otklanjanja svake sumnje naložena obdukcija - navode dobro obavešteni izvori.

Daljinac

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA