≫ 

Upali su u jagodinsku menjačnicu, uperili pištolj-upaljač u radnicu i tražili pare!

"Sumnja se da su njih dvojica 7. februara, uz pretnju upaljačem nalik na pištoj, od radnice Agencije za registraciju vozila i menjačnice uzeli oko 127.000 dinara"

  • 2

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je podneta krivična prijava protiv dvojice muškaraca, koji su, uz pretnju upaljačem nalik na pištolj, opljačkali menjačnicu i Agenciju za registraciju vozila i odneli oko 127.000 dinara.

"Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, krivična prijava, u redovnom postupku podneta je protiv dvojice 24-ogodišnjih muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništva", stoji u saopštenju.

"Sumnja se da su njih dvojica 7. februara, uz pretnju upaljačem nalik na pištoj, od radnice Agencije za registraciju vozila i menjačnice uzeli oko 127.000 dinara", navodi se u saopštenju.

Policija je kod njih pronašla "upaljač kojim je, kako se sumnja, počinjeno razbojništvo".

Daljinac

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista

    14. februar 2018 | 13:50

    Mnogo je lakše opljačkati nego raditi,za 5 minuta tolko para a šta posle.l posle lakše je sedeti u zatvoru,drugi zarađuje za hranu pa kakva bila .Posle svega opet sloboda,pa sledeća pljacka i to se sve tako vrti u krug u ludoj od boga datoj glavi. . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA