Misterija je šta se desilo za 3 meseca u ovoj kući: Darko i Milica su uprkos invaliditetu bili dobri roditelji, a onda je njihova beba umrla (FOTO)

Šta se desilo u prethodna tri meseca, otkako je rođeno njihovo treće dete, moraće da utvrdi istraga

  • 3

Slabovidi vanbračni supružnici Darko Đorđević (33) i Milica Janković (28), čija je tromesečna devojčica pod nerazjašnjenim okolnostima preminula, sa vidljivim tragovima promrzlina, biće upućeni na psihijatrijsko veštačenje, kako bi se ustanovilo šta je dovelo do ove tragedije.

Darko i Milica doveli su svoju mrtvu, promrzlu bebu na pregled: Sada su uhapšeni, a to nije sve!

- Darko i Milica imaju i trogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku i, bez obzira što su slabovidi, do sada su uvek bili revnosni i pažljivi roditelji – kaže izvor iz istrage za Telegraf.

Šta se desilo u prethodna tri meseca, otkako je rođeno njihovo treće dete, moraće da utvrdi istraga.

Foto: Telegraf

Naš sagovornik ne isključuje nijednu mogućnost, jer je od porodice koja je, uprkos invaliditetu, bila maltene za primer, došlo do ovakve tragedije. U knjaževačkom Centru za socijalni rad kažu da je ovaj par primao penziju, dodatak za tuđu negu, kao i roditeljski dodatak, kao i da su imali svoju kuću na periferiji Knjaževca.

Foto: Telegraf

- Radnici Centra za socijalni rad su redovno obilazili ovu porodicu od 2015. i sve je bilo u najboljem redu. Šta se desilo u prethodna tri meseca i za nas je misterija, jer ništa nije upućivalo da se ovako nešto može desiti - kaže Snežana Nikolić, direktorka CZR u Knjaževcu.

Ona kaže da je brigu o ostalo dvoje dece preuzeo CZR, kao i da je određen privremeni staratelj. U knjaževačkoj bolnici nisu želeli da komenatrišu ovaj slučaj.

Daljinac

(R. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @ KiKi

    14. februar 2018 | 20:51

    Možda neki neznaju ali drva kostiju Imali su pomoć a koliko Treba dovoljno DALI JE BILO DOVOLJNO!!!!

  • Kiki

    15. februar 2018 | 13:43

    Ovaj par svake godine dobije jedno dete, a nisu u stanju da se brinu ni o jednom. Ne bih da me shvatite kao rasistu, ali ovde se radi o necemu gorem nego slabovidost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA