≫ 

Strašan sudar dva kamiona na Ibarskoj magistrali: Na svu sreću niko nije životno ugrožen

Povređeni vozač je prebačen u opštu bolnicu u Gornjem Milanovcu

  • 9

Jedna osoba je povređena u sudaru dva kamiona koji se dogodio u mestu Ugrinovci na Ibarskoj magistrali, između Rudnika i Ljiga.

Stravični udes kod Ugrinovaca: Vozača iz smrskanog automobila izvlačili vatrogasci

Sudar se dogodio jutros oko 6.00, javlja RTS.

Povređeni vozač je prebačen u opštu bolnicu u Gornjem Milanovcu.

Kako je Tanjugu rečeno u Opštoj Bolnici u Gornjem Milanovcu u koju je prebačen muškarac, reč je o povredi skočnog zgloba i lakšem nagnječenju grudnog koša. Lekari kažu da su lakše povrede odmah sanirane i da se vozač nalazi van životne opsanosti.

Zbog sudara dva kamiona saobraćaj je u prekidu, a vozila se preusmeravaju na put Rudnik-Topola i deonicu auto-puta Ljig-Preljina.

Nekima su saobrađajne nesreće zabavne. Saznajte sve o užasnoj igri koja je nastala u Srbiji:

Daljinac

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaske

    21. februar 2018 | 10:51

    Stedi ,,gazda" na putarini, pa kamioni ne idu autoputem! Mozda ovo nije taj slucaj, ali veliki broj prevoznika ide Ibarskom i relaciju gde postoji autoput.... Skotovi!! Ugrožavaju i druge i sebe!!!! Domacini, vazno je da samo zarade!?!

  • ivan

    21. februar 2018 | 11:35

    Profesionalni vozaci moraju da idu na kurseve i obuke stalno da bi jos vise naucili kao sto je u eu i ch ne kod nas polozis za C kategoriju u Lajkovcu nemas pojma kako izgleda autoput a onda sednes i odes turu za milano pogubis se,ne znas kako se vese tovar,kako se daje prva pomoc,kako se pravilno racunaju sati voznje i digitalni takograf,kako da ekoloski vozis ustedis na gorivu i manje opterecujes motor,kako,koji su brijevi u eu za hitne slucajeve sta raditi pravne okvire i jos dosta toga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA