Očuh podvodio pastorku za 100 evra, pa rekao da je sve izmislila: Jedan od Ljubišinih klijenata priznao da je starcu plaćao za telo devojčice

Ljubiša se sada brani ćutanjem

  • 12

Devojčica B. V. (15) iz negotinskog sela Aleksandrovac skupila je hrabrost da ode u negotinsku policiju i ispriča kakvu je seksualnu torturu preživela u proteklih pet godina. Nju je očuh primoravao na seks i podvodio ju je klijentu iz Zaječara, kome je svaki seksualni odnos naplaćivao 100 evra.

Strahota u Negotinu: Očuh osumnjičen da je silovao i podvodio pastorku za 100 evra

Očuh Ljubiša K. (71) saslušan je u petak uveče u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana u zatvoru u Negotinu.

- Osumnjičeni Ljubiša K. je posle hapšenja izjavio policiji da je pastorka sve izmislila! Međutim, prilikom saslušanja u tužilaštvu se branio ćutanjem. Nije ni reč želeo da kaže - kaže izvor iz istrage.

Viši sud je odredio pritvor do 30 dana i muškarcu iz okoline Zaječara, koji je, prema devojčicinim rečima, bio klijent njenog očuha.

Foto: Pixabay

- On je u policiji sve negirao, ali je u tužilaštvu priznao da mu je starac podvodio devojčicu! Rekao je da mu je Ljubiša prodavao telo maloletne devojčice za debele pare - otkriva sagovornik.

U Višem javnom tužilaštvu u Negotinu danas treba da budu saslušane majka i devojčica.

- Majka je u policiji negirala optužbe svoje ćerke, tvrdeći da ništa nije primetila. Međutim, inspektorima je tokom razgovora otkrila jedan važan detalj. Kazala je kako je Ljubiša odvezao nju i ćerku u Zaječar, a onda devojčicu odveo u automobil R. R. i ostavio je. Kada ga je pitala zbog čega je to uradio, odgovorio je: "U njegovom autu je toplo. Neka sedi tamo, da se dete ne smrzne dok smo mi u gradu" - navodi izvor.

Postoji mogućnost da majka završi u zatvoru, ukoliko se utvrdi da je bila saučesnik u podvođenju. Pitanje je da li će ćerka smeti da optuži rođenu majku, ukoliko je zaista umešana u ovaj zločin.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    26. februar 2018 | 20:54

    Sve mislim da nista nije znala ma i ona je imala korist od toga.Oboje u zatvor i saucesnike sto su unistili jedan mlad zivot

  • Krzo

    26. februar 2018 | 09:27

    Zasto majka nije privedena jer je nemoguce da nije znala ili bar posumnjala a kada posumnjas onda i proveris a onda i prijavis policiji,zar se nije zapitala odakle novac,sramota da takvi roditelji postoje.

  • Pandora

    26. februar 2018 | 09:26

    Jezivo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA