≫ 

Veroučitelj uhvaćen u švercu droge otvorio dušu policiji: "Pop Milan me tera da se oblačim kao žena, a ja mu udovoljavam"

Pop i veroučitelj su navodno bili u ljubavnoj vezi, uprkos tome što je sveštenik oženjen i ima dete

  • 24

- Nisam se ja maskirao da bih švercovao drogu. Pop Milan voli da se tako oblačim. Samo sam mu ispunio želju, da mu udovoljim - rekao je policiji rekao Zoran Marinković (43), koji je zajedno sa sveštenikom Milanom Jordovićem (41) uhapšen zbog sumnje da je švercovao drogu.

Neverovatna scena hapšenja u Čačku: Sveštenik i veroučitelj prevozili 27 kilograma droge (FOTO)

Policija kod Mrčajevaca zaustavila je automobil u kojem su se nalazili i u prepravljenom bunkeru zaplenila 27 kilograma skanka. Prema rečima izvora iz istrage, Marinković i Jordović su bili u ljubavnoj vezi, uprkos tome što je sveštenik oženjen i ima dete.

Jordović nije bio u mantiji, dok je njegov partner na sebi imao žensku garderobu, pa policajci u prvi mah nisu ni shvatili da nije reč o ženi.

Dok za popa meštani imaju samo lepe reči, za veroučitelja ih nema - kažu da je bio nastran i da su ga smatrali sotonom u crkvi.

U Savincu, parohiji uhapšenog sveštenika, kažu da im nije jasno zašto bi pop to radio.

- Naš pop Jordo ima pare, šta će mu ta droga. Mora biti da nije znao da se u kolima nalazi droga. Šta će to njemu, ima veliku i lepu kuću, ugled, ima i novca, jer stalno krštava i sahranjuje - kaže jedan od meštana za beogradske medije.

Užavajuće posledice nove droge:

Daljinac

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZeleniZub

    2. mart 2018 | 08:47

    ima i novca, jer stalno krštava i sahranjuje... Tragikomedija

  • Kako

    2. mart 2018 | 08:32

    Dobar,kazete pop, namjestili mu drogu. A jesu li mu smjestili druzenje sa takvim tipom ili je bilo na dobrovoljnoj osnovi?

  • Realista

    2. mart 2018 | 08:04

    Zato i ima sve to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA