Upucana cvećarka iz Zemuna i dalje u teškom stanju: Marini se i dalje bore za život

Marina i Saša dve godine su živeli zajedno. Međutim, devojka je pre mesec dana odlučila da ga napusti jer ju je pretukao i teško povredio

  • 12

Marina M. (29), radnica cvećare u Zemunu, u koju je u sredu uveče pucao bivši nevenčani suprug Saša S. (41), još uvek se nalazi u teškom stanju na Odeljenju intenzivne nege beogradskog Urgentnog centra.

Saša nije mogao da preboli raskid, pa je pucao da ubije: Danima kukao, a onda potegao pištolj na lepu Marinu (FOTO) (VIDEO)

Saša S. je nakon što je teško ranio bivšu ženu sebi pucao sebi u glavu, a u četvrtak uveče podlegao je povredama.

- Devojka je ranjena u grudi i noge, operisana je po prijemu u bolnicu, a onda još jednom. Njeno stanje je teško i zasad nema nikakvih promena. Meci koje je Saša S. ispalio u nju naneli su joj povrede kičme - rekao je dobro obavešteni izvor Kurira.

Marina i Saša dve godine su živeli zajedno. Međutim, devojka je pre mesec dana odlučila da ga napusti jer ju je pretukao i teško povredio.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majche

    3. mart 2018 | 17:37

    Maki izdrzi. Mi zene podnosimo sve lavovski.

  • Dr

    3. mart 2018 | 20:22

    Bori se mlada si , valjda će krenuti na bolje !

  • Igor

    3. mart 2018 | 18:40

    Gledam fotografiju ove devojke, prelepa je. Pitam sebe ko i gde gresi. Da li smo mi normalni muskarci krivi? Zasto biraju ovakve idiote? Gledam njene oci i pre bih ruku sebi odsekao nego nju udario(ne mislim bukvalno samo na nju), a ona bira coveka koji ce joj sesti na grudi i udarati je pesnicama. Strasno. Izdrzi lepa devojko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA