≫ 

Nemanja Marković tvrdio da nije ucenjivao fudbalera: U pitanju je foto-montaža i sve mi je namešteno

Ucenjivao fudbalera da bi devojku odveo na Tajland i u Japan

  • 7

Nemanja Marković (25) koji je u utorak uhapšen jer je ucenjivao bivšeg fudbalera Crvene Zvezde Mihaila Ristića (23) branio se na saslušanju kod tužioca pričom da iza poruka ne stoji on, već neko drugi, i da mu je sve namešteno.

Otkrivamo! Nemanja Marković ucenjivao bivšeg fudbalera Crvene zvezde zbog seksi fotki

Nakon pritvora od 48 časova, Marković je otišao na razgovor kod tužioca.

- U početku je pokušao da se odbrani. Rekao je da poruke nisu njegove. Posle je rekao da poruke delimično i jeste pisao on, a da je ostatak poruka neko foto-montažom dodao - priča dobro obavešten izvor.

Kad mu je pokazana prepiska sa mladim fudbalerom koji sad igra za Spartu iz Praga, Nemanja je promenio priču.

- Kad je video poruke koje mu je tužilac pokazao, a koje je on slao Ristiću, Marković je delo delimično priznao - kaže sagovornik.

Njegovo nevešto pravdanje da je u pitanju i foto-montaža nije moglo da spreči tužioca da mu zatraži pritvor jer su poruke fotografisane sa telefona oštećenog Mihaila koji se trenutno nalazi van zemlje.

Foto: novastranka.rs

Markoviću je određen pritvor od 30 dana.

Da podsetimo da je Marković fudbaleru tražio 5.000 evra da ne objavi eksplicitne fotografije koje je Ristić slao devojci.

- Neki debil bi ti tražio mnogo više. Ja ti tražim moje dve i po plate da odvedem ribu u Tajland i Japan. Taman mi toliko treba za to, a da ne trošim svoje pare. Ja stvarno ne želim da budeš sje*an, dok verovatno nekog drugog boli uvo za to - ucenjivao je Marković svog inače bliskog prijatelja.

Nemanja je naveo i da Mihailo treba da bude srećan što fotografije nisu završile na društvenim mrežama.

Foto: ATA Images

-  Ja da sam bio stoka, mogao sam da prodam medijima, pa da onda uzmem i napravim na tvoje ime profil na Instagramu, Snepu, izbacim slike na net, nedajbože na porno i gej sajt, i pustim slike mejlom na adresu tvog kluba - jedna je od poruka Marković.

KAKVA JE ULOGA DEVOJKE U SLUČAJU

Fotografije kojima je Nemanja Marković pokušao da uceni Ristića, navodno su kod njega završile preko devojke posrednika. Sumnja se da je devojka te fotogrtafije dobila od samog fudbalera, ali ih je kasnije prosledila ucenjivaču.

Za sada nije poznato u kakvoj su vezi bili Nemanja i nepoznata devojka. Istragom se utvrđuje njena odgovornost u slučaju i kolika je njena umešanost u ovaj zločin.

VIDEO: Hapšenje zbog ucene

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zigi

    9. mart 2018 | 00:59

    Dve i po plate.Znaci plata mu je 2000€ i malo mu je.

  • Kriza

    9. mart 2018 | 07:32

    Trebala mu lova da vodi ribu na Tajland!! Koji mucenik!

  • Milena

    9. mart 2018 | 08:23

    @Zigi Sad mi je jasno zasto bi svi da budu politicari. Ni pameti, ni obrazovanja, a vrhunski lekar i profesor moze da sanja toliku platu.Ucenu necu komentarisati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA