Ubica iz Ruzveltove uradio jednu stvar pre nego što je otpočeo krvavi pir: Niko nije ni naslutio šta će se desiti

Kada su se začuli prvi pucnji, nastao je opšti haos u firmi. Zaposleni u zgradi su, čuvši pucnje, počeli da beže kako bi sačuvali živu glavu.

  • 14

Programer Nebojša S. (30) upao je juče oko 11 sati naoružan u firmu u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, u kojoj je prethodno dobio otkaz. Hicem iz pištolja ubio je jednog kolegu, drugog ranio, dok se treći spasao iskočivši kroz prozor. Pre nego što je ušao u kancelariju i otpočeo svoj krvavi pir, napadač je uradio nešto neobično.

Jedna od koleginica Nebojše S. koja ga je videla kada je ulazio u zgradu kaže da ni po čemu nije mogla da nasluti šta će se dogoditi.

Ovo je programer koji je danas ubijao u Ruzveltovoj: Upao u bivšu firmu i ispalio 5 metaka na kolege (FOTO)

- Ubica je prošao pored nje, osmehnuo joj se i otišao na sprat u kancelariju, nakon čega su se začuli pucnji - ispričao je jedan od zaposlenih.

Pucnjava se odigrala u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije", u kojoj je napadač donedavno bio zaposlen. Upao je na sastanak i usmrtio na licu mesta Branka K. (31), ranio Marka F. (36), dok je Igor R. (42) iskočio kroz prozor sa drugog sprata.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Čim je ušao u kancelariju u kojoj se održavao sastanak, prišao je Branku i ispalio mu jedan hitac u glavu. Mladić je na mestu ostao mrtav. Zatim se okrenuo ka Marku i ispalio nekoliko metaka u njegovom pravcu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

On dodaje da je tada nastao opšti haos. Zaposleni u zgradi su, čuvši pucnje, počeli da beže kako bi sačuvali živu glavu.

- Jedan od zaposlenih je skočio kroz prozor sa visine od oko osam metara i na taj način spasao sebi život. On je imao dosta sreće jer je prilikom pada povredio samo rame. Deo zaposlenih je pobegao u drugu prostoriju gde su se zaključali. Ubica je prišao vratima i ispalio dva hica u njih, a potom je sa pištoljem u ruci mirno izašao iz firme - dodaje izvor.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Nebojša S. je rodom iz Vranja, a u Beogradu je završio Elektrotehnički fakultet i ubrzo se zaposlio. U "Privrednom savetniku za informacione tehnologije" radio je četiri i po godine, od avgusta 2013.

VIDEO: Pogledajte trenutak u kom policija iznosi telo ubijenog:

Daljinac

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grunf

    13. mart 2018 | 09:43

    Nije ubio kolegu već direktora. To nije isto. Ko zna zašto je izgubio posao.

  • Radmila

    13. mart 2018 | 10:34

    Ko zna?nadlezni kazu da zaposljavaju,on dobio otkaz!Pitanje je dali je imao od cega ziveti?Zapitajte se malo???

  • DEJAN

    13. mart 2018 | 12:18

    Kakav god otkaz dobio nije vredno oduzimanje zivota ljudima ... sta reci sirocicima sto su ostali bez oca .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA