Sahranjen ubijeni programer iz Ruzveltove: Svi su jecali dok je čitano očevo oproštajno pismo, u raku spušten uz pesmu "Milo moje"

Nakon opela govor su održali sestra, kum i najbolji drug

  • 15

Porodica, familija, komšije i više stotina prijatelja i građana Beograda došli su na Centralno groblje da se poslednji put oproste sa Brankom Kanjevcem koji je ubijen u firmi u kojoj je radio u Ruzveltovoj ulici.

Ispovest kolege programera ubice koji je za dlaku izbegao smrt: "Izleteo je za mnom, da nisam utrčao u autobus ubio bi i mene"

Nepregledna kolona protezala se od ulazne kapije groblja pa sve do kapele u kojoj su, pored kovčega, svi izjavljivali saučešće porodici.

Nakon opela govor su održali sestra, kum i najbolji drug. Pročitano je i očevo pismo. Suze su pratile izgovorene reči.

Kolona sa kovčegom krenula je, uz muziku pesme "Goodbye my friend", put mesta gde je telo ubijeno položeno u zemlju.

Uz suze i jauke, dok se čula melodija "Milo moje", sahranjen je Branko Kanjevac.

Zločin se dogodio u prostorijama firme "Privredni savetnik informacione tehnologije". Branko Kanjevac kojeg je smrtonosni metak pogodio pravo u glavu, podlegao je povredama na mestu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tara

    15. mart 2018 | 19:57

    Neko je ovde postavio pitanje POUKE ove price... moja bi bila ovo: Svi Vi koji ste zrtve mobinga i bilo koje vrste diskriminacije, postoji Zakon koji Vas stiti. Prijavite to, reagujte legalnim putem...u krajnjem slucaju, razmislite o promeni radnog mesta, grada, zemlje. Istrazite Vase mogucnosti i Vase izbore. Oni uvek postoje! Imate pravo da budete povredjeni, besni, razocarani ali NEMATE PRAVO da zbog toga oduzmete niciji zivot!!! pozdrav svima

  • Palma

    15. mart 2018 | 19:22

    Da li neko ume da mi objasni otkud sad postalo nazovi moderno sahrana uz pesmu narodnu ili zabavnu nebitno .Po kom je to obicaju ????

  • DARKO 100%

    15. mart 2018 | 18:19

    Emti zivot,radis posteno svoj posao,zivis normalno,imas porodicu,gledas da upravljas sa zivotom najbolje sto mozes ,i dodje neki bolid i ubijete mozda zbog povredjene sujete ili neke druge frustracje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA