Molim se da moja sestra bude dobro, a duša me boli što Marka više nema: Zoranin brat neutešan posle velike tragedije (FOTO)

Još teže mu je što je izgubio zeta Marka i teško može da prihvati da ga više nema

  • 3

Jedna od povređenih u saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila u Crnoj Gori - Čačanka Zorana Stojić (22), operisana je u Kliničkom centru u Podgorici i njeno stanje je za sada stabilno. Prema rečima njenog brata Milana Stojića, ona sada pomera ruke i otvara oči, ali joj tek predstoji analiza povrede kičme.

Nesreća nakon posete Ostrogu: Operisana Zorana (22) iz Čačka, ali je i dalje u životnoj opasnosti

Velika tragedija za Čačak: Marko (27) je poginuo dok se vraćao sa Ostroga, a njegova devojka je teško povređena, traje borba za njen život (FOTO)

- Roditelji su u Podgorici, kažu da je operacija trajala duže od sat vremena i da je dobro prošla. Čekaju da se malo odmori, pa da utvrde šta je sa kičmom, koliko je povređena i da li mora da se radi operacija. Nadam se da će biti dobro jer su mi roditelji rekli da pomera ruke i prste, otvara oči. Verujem u snagu moje sestre, izboriće se - priča Milan.

Još teže mu je što je izgubio zeta Marka i teško može da prihvati da ga više nema.

- Dugo su bili zajedno i ja sam Marka baš zavoleo. Toliko vedar momak, pun života, uvek pozitivan. Jednostavno ne mogu da verujem. Momak koji je vozio auto mu je najbolji drug, obojica su profesionalni vozači, prešli su kilometre i kilometre... Ali, eto šta se desilo, stvarno je velika tuga - priča Milan za "Blic".

Četvoro prijatelja, stradali Marko Janković, njegova devojka Zorana, Marko Petrović (25) i Ivana Vitorović (22), krenulo je u Crnu Goru u sredu. Pre odlaska u Budvu, svraćali su i do manastira Ostrog. Nesreća se dogodila u petak dok su se vraćali u Čačak.

- Mnogo su se voleli, često su putovali, družili se... Koristili su slobodno vreme da budu zajedno jer i sami znate kako je danas, dosta se radi i ljudi imaju malo vremena za sebe. Trudili su se da svaki momenat posle posla provedu zajedno. Mnogo mi je teško, ne znam više šta bih rekao. Molim se da sestra bude dobro, a duša me boli zbog Marka, kakav je to momak bio, svi smo ga voleli - nesrećan je Milan.

Sahrana Marka Jovanića je danas u 13 sati u rodnom Čačku.

Foto: Facebook

- Znamo da će ga anđeli čuvati jer je bio divan mladić. Povučen, nasmejan, dobra duša - potreseni su Markovi prijatelji.

Drugo dvoje putnika - Marko Petrović i Ivana Vitorović povređeni su, ali nisu životno ugroženi.

Daljinac

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vernik

    20. mart 2018 | 10:14

    Verujem da će se devojka spasiti, želim joj brz oporavak!!! 😘Na žalost momak je izgubio bitku žao mi je. Neka mu Bog podari večni mir duši i neka te anđeli čuvaju! Saucesce porodici!! 😥

  • Ovan

    20. mart 2018 | 10:51

    Nikad profesionalni vozac ne moze biti dete od 24 godine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA