Napadnut srpski reditelj, koji trenutno snima seriju "Splavovi Beograda": Dobacili su mi da imam lep kaput, a onda su počeli da me šutiraju

Jelićev prijatelj misli da je motiv napada pljačka jer u seriji glumi i Goga Sekulić

  • 1

Dvojica nepoznatih mladića nasrnuli su na scenaristu i reditelja Dušana Jelića (56) uz povike: "Matori, imaš lep kaput! Skidaj ga!", a onda ga brutalno pretukli. Napad se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka u Pohorskoj ulici u Novom Beogradu.

Nakon toga, mladići su pobegli, a reditelja je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar, gde je zadržan na odeljenju neurologije zbog brojnih hematoma.

Veliki obrt: Nada Macura ostala bez uloge u Nemanjićima

Jelić je potvrdio da je napadnut oko ponoći između okretnice autobusa 16 i parkića, kada je hteo da prošeta starim krajem i evocira uspomene.

- Dok sam šetao, iznenada su mi prišla dva nepoznata momka. Gledali su me čudno, a jedan je za moj stari grombi kaput rekao: "Kako je dobar." Prišao mi je i rekao: "Matori, imaš dobar kaput, daj mi ga!" Nisam stigao ništa ni da mu odgovorim kada sam osetio udarac u glavu. Usledili su i drugi, treći... Sve dok nisam pao. Nisam pružao otpor. Samo sam se zgrčio da bih ublažio udarce i rukama štitio glavu. Šutirali su me još malo, okrenuli se i otišli. Kada sam se pribrao, zvao sam Hitnu pomoć - ispričao je Jelić za Alo!

Foto-ilustracija: Profimedia

Kad su primili u bolnicu Jelića, koji je, između ostalog napisao i scenario za film "Ni na nebu ni na zemlji", nije bio baš svestan šta mu se dogodilo.

- Zabrinut sam jer nije normalno da te neko iz čista mira napadne! Nikome se nisam zamerio i ne dugujem ništa. Sumnjam da je kaput motiv, jer ga nisu ni dirnuli. Ne isključujem mogućnost da su me pretukli iz obesti. Predstoji mi oporavak, jer moram što pre da se vratim snimanju serije - ispričao je reditelj.

Jelićev prijatelj misli da je motiv pljačka.

- Jelić radi na snimanju nove serije "Splavovi Beograda", u kojoj će između ostalih glumiti i Goga Sekulić, pa verujem da su pomislili da ima dosta novca. Mladići su ga pretresli, ali kada nisu našli pare samo su se okrenuli i otišli - kaže Jelićev prijatelj.

Dušan Jelić je već nedavno imao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna ostao živ. Njega je, naime, u septembru 2017. kod tržnog centra "Ušće" tako udario automobil da je od siline udarca proleteo kroz obe šoferšajbne. Zadobio je prelom i u nozi ima više šrafova, a sudski postupak je u toku.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA