U Dunavu kod Sremskih Karlovaca pronađeno telo žene

Telo je bilo u vodi izvesno vreme i dok se ne završi obdukcija i uradi identifikacija, ne može se znati o kome je reč

  • 0

U Dunavu kod Sremskih Karlovaca, u utorak oko 16 časova pronađeno je beživotno telo nepoznate žene. Telo u vodi je prvi uočio jedan od ribara i o tome obavestio policiju koja je obavila uviđaj, pišu Novosti.

Užas u Beogradu: Izvučena dva tela kod hotela "Jugoslavija"

Po nalogu Višeg javnog tužioca, u Novom Sadu, telo je preneto u Institut za sudsku medicinu, gde će se utvrditi identitet nepoznate. Po nezvaničnim saznanjima, telo je u vodi bilo izvesno vreme i dok se ne završi obdukcija i uradi identifikacija, ne može se znati o kome je reč.

JOŠ NIJE NAĐENO TELO MARIJANE GRAHOVAC

Podsećamo, od 23. februara se traga za Marijanom Grahovac (38), nastavnicom likovnog iz Novog Sada, koja je pod još potpuno nerasvetljenim okolnostima završila u Dunavu, padom sa Mosta slobode. Zbog sumnje da je usmrtio suprugu, uhapšen je njen suprug Zoran Grahovac.

Nedavno je u Dunavu kod Krčedinske ade nađeno telo bugarske državljanke Vere Marinov Ivanove (38) koja je 7. februara u reku skočila sa mosta kod Beške.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA