Uhapšeni napadači na policajca u Žitorađi: Ključem za točkove ga tukli po glavi

U tuči koja se dogodila u ranim jutarnjim satima, teško je povređen policajac N. I.

  • 11

Policija u Prokuplju uhapsili su J. P. (25) i V. J. (22) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teška telesna povreda.

Pretučen policajac u Žitorađi: Mladić je izašao posle posla sa društvom u grad, a danas ima teške povrede glave

Oni se terete da su nakon kraće verbalne rasprave, ispred restorana u Žitorađi, krstastim ključem za točkove automobila zadali više udaraca u predelu glave dvojici tridesetdvogodišnjaka, od kojih je jedan policajac koji je bio van dužnosti, saopštila je Policijska uprava iz Prokuplja.

Osumnjičenima je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar Mड़ञणम

    24. mart 2018 | 18:27

    Ne podrzavam premlacivanje bilo koga ali kakve veze ima sto je policajac? Nije bio u uniformi ni na duznosti i onda se tretira kao svaki obican gradjanin. Svako od nas negde radi pa kad ga neko premlati i sl ne pise odmah pored imena zanimanje. Sta ce policajac koji nije na duznosti u tucu i to pitanje treba pokrenuti mozda je bas on izazivac.

  • Marko

    24. mart 2018 | 19:11

    Sigurno ga nisu tukli bez razloga. Policija se ponasa previse bahato. Gde je policija za policiju?

  • Prvoslav ćirilično

    24. mart 2018 | 18:18

    ćirilica У тучи повређен само полицајац - као обично лице, пази богати. Остали повређени нису битни. мора да је и он учествовао у тучи- то нико не пише!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA