≫ 

Policijski službenik "pao" zbog droge

Postoje osnovi sumnje da je M.I. iz metalne kase koja se nalazila u službenim prostorijama ukrao oko dva kilograma oduzetog heroina

  • 20

Policija je u Boru u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru uhapsili su I.M.(1984), zaposlenog u Policijskoj upravi u Boru, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšeni policijski i carinski službenici u akciji "Aurora", primali mito i oštetili državu za 6 miliona evra (VIDEO)

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su i D. S. (1991) iz Bora i S.S.(1986) iz Novog Sada, dok će protiv dvadesetogodišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Postoje osnovi sumnje da je M.I. iz metalne kase koja se nalazila u službenim prostorijama ukrao oko dva kilograma oduzetog heroina.

Drogu je prodao za 2.000 evra osumnjičenom S.D., koji je zatim posredstvom S.S., kilogram heroina prodao dvadesetogodišnjem muškarcu za 4.000 evra.

Inače, u akciji novosadske policije u decembru prošle godine deo pomenutog ukradenog heroina, oko 302 grama, pronađeno je prilikom pretresa stana tada uhapšenog Ž. R.

Osumnjičenima je po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati, navodi se u saopštenju PU Bor.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пеђо

    28. mart 2018 | 10:53

    Шта ће чоек.Ми у Руми радимо за 35000 рсд.И ја бих радио са дрогом да могу ко га шиша.Питају ме када ће 2 дете...које друго и овако преживљавамо

  • Serb4ever

    28. mart 2018 | 11:09

    Eh kad bi tek napravili akciju u Loznici da vidiš robe kod murije 😀😀😀

  • ACA B.

    28. mart 2018 | 12:50

    VErovatno je zaboravio da podeli zaradu sa sefovima pa je zato uhapsen.Mozete samo da zamiliste koliko su puta pre ovoga policajci-kriminalci vratili zaplenjenu drogu na ulice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA