Policajci su slučajno, u žbunju videli dva identična plava paketa: Odmah su zvali pojačanje i nisu pogrešili

"Carinski službenici su izašli na teren kada su primili dojavu od kolega iz MUP-a da se u selu Kusić, u zelenom pojasu na samoj granici sa Rumunijom, nalaze dva sumnjiva paketa omotana plavom folijom i oblepljena širokom selotejp trakom" - objašnjavaju u Upravi.

  • 6
Fruška gora Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U ataru sela Kusić nadomak banatske Bele Crkve, carinici su u saradnji sa graničnom policijom pronašli dva paketa sa više od 1.000 paklica cigareta.

Frapiraćete se koliko možete da uštedite za samo nedelju dana ako prestanete da pušite (FOTO)

Kako objašnjavaju u Upravi carina, paketi sa cigaretama su pronađeni u žbunju na samoj granici sa Rumunijom.

- Carinski službenici su izašli na teren kada su primili dojavu od kolega iz MUP-a da se u selu Kusić, u zelenom pojasu na samoj granici sa Rumunijom, nalaze dva sumnjiva paketa omotana plavom folijom i oblepljena širokom selotejp trakom - objašnjavaju u Upravi.

Nakon što su paketi otvoreni, carinici dodaju da su utvrdili da se u njima nalaze cigarete, i to 950 paklica cigareta "marble" bez akciznih markica i 10 paklica "L&M slim" sa domaćim akciznim markicama.

Pošto su cigarete pronađene na 300 metara od granice, sumnja se da su bile namenjene rumunskom sivom tržištu, kažu u Upravi.

Tokom pretrage šireg terena nije pronađen niko ko bi mogao biti u vezi sa otkrivenim paketima, dok su, dodaju, zaplenjene cigarete predate u dalju nadležnost carinarnici u Vršcu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrmot

    28. mart 2018 | 16:58

    Znaci zakljucak...ili su plavci ne iskusni ili su se uplasili da je namestaljka za njih..koga bre farbate da su slucajno videli i bre da se nesto razumemo po pitanju ovakvih desavanja svi mi dobro znamo sta rade carinici i policajci i td..tako da to slucajno,pa kao rutinska kontrola pa ovo pa ono ne pije vodu ali dobro ne bih ni ja vio bolji da sam na njihovom mestu..

  • Srdjan

    28. mart 2018 | 16:46

    Nije pronašla carina, već granična policija, pa je naknadno pozvana carina da preuzme cigarete. Dokle će više Carina da se hvali rezultatima drugih

  • Hm

    29. mart 2018 | 02:31

    A munjevitom akcijom ...nista eeeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA