Garderoba u fronclama, karlica i rebra slomljeni: Baka Darinka otkrila u kakvom joj je stanju unuk kog je pregazila tanjirača

Dečak se, na sreću, oporavlja

  • 2

Tinejdžer Aleksandar A. (14) se oporavlja nakon što ga je tanjirača traktora umalo usmrtila dok se u društvu oca Novice A. (50) nalazio na na njivi u ataru sela Dubovac kod Kovina.

Strašna nesreća u Kovinu: Dečak pao pod traktor, tanjirača prešla preko njega i isekla ga

Ovo otkriva dečakova baba Darinka dok pokazuje unukovu iscepanu odeću koja najbolje pokazuje kakvu je sreću imao jer je prošao samo sa prelomima rebara i karlice.

- Rekli su mi da se Aca oporavlja, da je bolje i da nije ništa strašno! Ne znam kako se tačno povredio. Bio je sa ocem na njivi i ostalo im je da završe koš samo nekoliko metara. Ne znam da li ga je tanjirača zakačila ili je pokušao da skoči na traktor, pa pao pod nju - objasnila je baka Darinka za Srpski telegraf.

Ona je dodala da je Novica, čim je čuo jauke deteta, odmah zaustavio traktor i pozvao pomoć.

- Komšijama je javio šta se desilo, a dečaka je umio, stavio na traktor i odvezao do "Hemofarma", odakle je proivatnim vozilom odvezen u Pančevo, pa u Beograd. Tu je odmah primljen u Urgentni centar, posle čega je prebačen na Institut za majku i dete. Tamo su nam rekli da ima nekoliko preloma, posekotina, da je ugruvan, ali da nije životno ugrožen - navela je baba Darinka.

Daljinac

(Telegraf.rs / Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    2. april 2018 | 09:24

    Hvala dragom Bogu da je ostao ziv i ne tako tesko povredjen

  • Yyy

    2. april 2018 | 08:07

    Brz oporavak želim detetu. A otac neka vodi računa drugi put. Dete netreba da bude blizu tih traktora i priključaka. Sto je opasno dalje decu od toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA