≫ 

Interpol raspisao poternicu za Barbarom Vitez: Misterija nestale devojčice više od godinu dana trese Srbiju (FOTO)

Porodica je unajmila i detektiva u nameri da nađe svoju mezimicu

  • 12

Barbara Vitez (16) koja je nestala 25. novembra 2016. godine našla se na Interpolovoj poternici nestalih osoba! Iako ni posle godinu i više dana nije poznato šta se dogodilo na mostu na Tisi, to što se našla na poternici može da znači i da policija veruje da nije mrtva.

Moja ćerka se nije udavila, kidnapovali su je jer je videla nešto što nije smela: Očajan otac Barbare Vitez godinu i po dana ne zna gde mu je dete

Najpre se verovalo da je devojčica upala u reku i utopila se, ali kako i nakon više pretraga njeno telo u Tisi nije nađeno, inspektori su očigledno došli do nekih novih saznanja. Zbog toga se i našla na Interpolovoj žutoj poternici, odnosno listi na kojoj se nalaze nestale osobe.

Njen otac Endre Vitez kaže da je to dokaz da je njegova ćerka oteta.

Čekamo te, ti nam život značiš: Vapaj majke Barbare Vitez (15) koja je nestala pre godinu dana. Most na Tisi još krije mračnu tajnu

Foto: Telegraf/interpol.int

- Moja ćerka se sigurno nije utopila, svi koji su se udavili pronađeni su. Skoro se neka žena bacila u vodu, nađena je za tri dana. Posle nje je jedan mladić odlučio da okonča život i skočio u Tisu, njega su našli za četiri dana, a isto je bilo hladno i temperatura vode kao i kad je Barbara nestala. Moja ćerka je oteta, ne znam ko stoji iza toga, ali u ovo je sigurno umešana mafija - priča otac koji se žali da je pre tri meseca imao nervni slom i da su mu ćerka i sin zdravstveno loše.

Dešava im se, kako kaže za "Srpski telegraf", da ih u poslednje vreme neko zove sa skrivenog broja i spušta slušalicu.

- Pre nekoliko dana sam automobil ostavio napolju, a kada sam izašao, video sam da su ga gađali kamenjem. Sreća, pa nisu razbili staklo - kaže potreseni otac.

Porodica je unajmila i detektiva u nameri da nađu svoju mezimicu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixi

    9. april 2018 | 17:20

    Ne dao Bog ni jednom roditelju takvu agoniju. Samo hrabro gospodine Vitez

  • moravica

    9. april 2018 | 14:51

    Sta se to desava sa policijom i pravosudjem, oni koji mogu da kazu ata je bilo su privilegovani u svom cutanju?

  • Lila

    9. april 2018 | 13:37

    Kako je moguce da deca koja su bila sa njom i znaju sta se desilo nece da kazu,pa kakvi su to inspektori kad ne mogu od dece da izvucu sta se desilo,ma propevali bi oni kod mene i to bi sa zadovoljstvom ispricali sta se desilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA