Zoranu mrtva Jelena dolazi u san, bunca njeno ime: Noćne more Marjanovića u zatvoru

Pritvorenici i čuvari u nekoliko navrata čuli Marjanovića kako bunca i naglas u snu doziva ubijenu suprugu

  • 2
Zoran Marjanovic, Jelena Marjanovic, nocne more Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo pevačice Jelene Marjanović (32), u Centralnom zatvoru skoro svakodnevno ima jezive noćne more. Kako saznajemo, on bunca i naglas doziva mrtvu Jelenu!

Jana je posle ubistva mame Jelene crtala čudovište koje vuče ženu: Šta znači crtež, čega se ona sada seća i ko će joj biti staratelj?

- Kada se probudi, bude van sebe od košmara. Zoran ima noćne more, bunca u snu bunca i doziva mrtvu Jelenu. Toliko glasno priča u snu da su ga u nekoliko navrata čuli ostali pritvorenici i čuvari. Desi se i da dok nešto sanja izgovori i Janinu ime, ali mnogo češće Jelenu - saznaje u CZ-uTelegraf.rs.

Spomen ploča na mestu ubistva pevačice Foto: A. Nalbantjan

Zoran Marjanović je u teškom psihičkom stanju. Očajan je jer ne može da vidi ćerku. Jana je kod njega poslednji put bila u poseti 5. februara, za svoj rođendan.

- Zoran se često žali na zdravstvene tegobe, ali kao i ostali pritvorenici dobija lekarsku pomoć kad god mu zatreba - dodao je izvor iz CZ-a za Telegraf.rs.

Podsetimo, u januaru je obavljeno i psihijatrijsko veštačenje Zorana Marjanovića, a zvanični rezultati nisu dospeli u javnost. U sudskoj praksi se pokazalo da je osoba koja godinu dana neprestano javno priča o smrti svoje žene najčešće - psihopata.

Pritvorenici i čuvari skoro svakodnevno slušaju Zoranove košmare Foto: Milena Đorđević

Protiv Zorana još nije podignuta optužnica, jer je zbog manjkavosti vraćena na dopunu. Krajem meseca se očekuje i saslušanje doktorke koja je poslednja bila u kontaktu sa Jelenom pre njenog ubistva.

Takođe je traženo novo svedočenje male Jane, pa se tada očekuju neki novi detalji najmisterioznijeg ubistva koje je zadnjih godina potreslo Srbiju.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silver boy

    12. april 2018 | 18:23

    Tu mu je i mesto...bio ubica ili saucesnik..sve jedno...Grdno se vara onaj ko misli da moze da uradi toliko nedelo i da mirmo zivi...

  • Zoran Veteran

    12. april 2018 | 19:21

    Ostavite ga unutra još malo, počeće i da priča nešto...dobar metod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA