≫ 

Srpski Montegi i Kapuleti se ne smiruju: Nesuđeni svatovi u brutalnom klinču, zbog otete mlade sevale šipke i lopate (FOTO)

Nakon dvomesečnog zatišja, pripadnici dva tabora zagrejani porodičnom pijankom ponovo su se sreli u Prćilovici i odlučili da raščiste račune

  • 3

Čvoruge i modrice, sedam prekršajnih i dve krivične prijave zbog nanošenja lakih telesnih povreda, epilog su masovne tuče meštana aleksinačkog sela Prćilovica čiji je povod svađa oko otete neveste.

Opšta tuča zbog otmice mlade, "radila" i sekira: Pukla bruka u selu kod Aleksinca, baš kao u "Zoni Zamfirovoj"

Dve zaraćene porodice nastavile su u sredu tuču koju je 8. februara prekinula policija a tokom koje je jedan od učesnika Dejan R. zadobio frakturu lobanje nakon što je primio sekiru u glavu. Teška povreda nije mu bila smetnja da se ponovo priključi svojim rođacima u odbrani povređene porodične časti i ponovo se potuče sa familijom nesuđenog zeta.

Prćilovački "Montegi" i "Kapuleti" zaratili su zbog zabranjene ljubavi sedamnaestogodišnje devojke i tri godine starijeg momka Dalibora S. Nakon duže nestabilne veze Dalibor je odlučio da 8. februara ove godine izabranicu srca svoga priženi i protiv njene volje.

Presreo je na ulici, strpao u kola i odveo svojoj kući. To je razgnevilo njene rođake Dalibora J. (23), Ivicu J. (22), Slobodana J. i Dejana R. koji su odmah krenuli za njima u nameri da povrate otetu maloletnicu.

Dejan je poneo i sekiru kako bi se obračunao sa otmičarima. Čim su došli u Daliborovu kuću, Dejan je krenuo sekirom na Toplicu, mladoženjinog oca ali mu je on oteo oruđe i udario ga njime u glavu.

Foto: Telegraf

Usledila je masovna tuča između zavađenih porodica tokom koje su letele kamenice i flaše na obe strane. Najgore je prošao Dejan, inače brat od ujaka otete devojke koji je od udarca sekirom u glavu zadobio frakturu lobanje i krvarenje u mozgu. Protiv nesuđenog mladoženje Dalibora S. tada je podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog protivpravnog lišenja slobode dok je njegov otac Toplica uhapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda opasnih po život.

Nakon dvomesečnog zatišja, pripadnici dva tabora zagrejani porodičnom pijankom ponovo su se sreli u Prćilovici i odlučili da raščiste račune.

- U sredu oko 17.30 sati Ceca S. iz Prćilovice je prijavila da su Ramba S. tukli Dejan R. i Slobodan J. Policija je izašla po prijavi i ustanovila da je došlo do tuče između Slobodana J., Dalibora J., Miloša J. i Dejana R. (mladine rodbine) sa jedne i Ramba S, Tomislava S, Toplice S, Nebojše S. i Rajne S. (Daliborovih rođaka) sa druge strane.

Ustanovljeno je da je Miloš J. udario metalnom šipkom po glavi Nebojšu S. a da je Rajna S. lopatom tresnula Miloša J. u leđa. Rambo S. je zadobio povrede koje su mu pesnicama naneli Slobodan J, Dalibor J. i Dejan R.

Ova trojica su nakon tuče ušla u vozilo "golf" kojim je upravljao Bojan P. iz Žitkovca a Rambo S. i Tomislav S. su udarali po vozilu i oštetili ga. Pobegli su automobilom ali ih je policija ubrzo pronašla. Ostali učesnici tuče su otišli kući jer su imali lakše povrede ali ih je policija identifikovala i procesuirala – kažu sagovornici iz istrage.

VIDEO: Rojs King je balkanski kralj Roma

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA