Užas u Novom Sadu: Sekirom napala muža, on sa povredama opasnim po živom prevezen u Klinički centar

Dušan D. je primljen jutros oko dva sata u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama opasnim po život

  • 11

Novosađanka Lidija N. (43) uhapšena je rano jutros nakon što je u porodičnoj kući u Jesenjinovoj ulici sekirom napala nevenčanog supruga Dušana D. (50) i nanela mu teške telesne povrede.

Brat otete neveste izašao iz kome: Dejan je junački štitio sestru, ali ga je napad sekirom zastavio. Život mu i dalje visi o koncu

Kako je za "Blic" izjavio portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević, Dušan D. je primljen jutros oko dva sata u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama opasnim po život.

- Dušanu su konstatovane teške telesne povrede glave i lobanje i nakon ukazane prve pomoći i kompletne dijagnostike prebačen je u Kliniku za neurohirurgiju. Njegovo stanje je stabilno i van je životne opasnosti, ali je pod stalnim nadzorom lekara zato što je reč o jako ozbiljnim povredama – objasnio nam je Knežević.

Istraga je i dalje u toku, a Lidiji N. je izrečena mera policijskog zadržavanja i ona će u zakonskom roku biti privedena na saslušanje kod nadležnog istražnog sudije.

Kako nezvanično saznajemo, ovom incidentu prethodila je oštra svađa između nevenčanih supružnika.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    14. april 2018 | 17:07

    Ima li zakona za zene siledzije? Izgleda da nema. A one sve jadne,nevine,ni mrava ne bi zgazile,al sekiru,noz bi uzele. Ma iste kazne kao i za muskarce. Jel su htele ravnopravnost,nek bude onda ravnopravno u svemu pa i u kaznama za takve "gospodje".

  • Miki mraus

    14. april 2018 | 17:04

    Aa gledaj sad kad se objavljuju komentari koji podrzavaju nasilnika.. Tj NJU! Ii obavezno ce neko napisati pa branila se od njega, dosadilo joj da trpi, nije bio dobar u krevetu bitno samo da je opravdaju.. Gade mi se ti dvostruki standardi

  • Loki

    14. april 2018 | 16:14

    Stop nasilju nad muškarcima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA