≫ 

Luka Radulović okačio na Fejsbuk slike iz provoda, izašao iz kafane i pao mrtav: Raskošan život momka sa debelim dosijeom (FOTO)

Radulović je od ranije bio poznat policiji

  • 20

Luka Radulović (37) koji je u sredu rano ujutru, u 1.30 sati upucan u beogradskoj kafani "Ispod mosta", nakon čega je u Urgentnom centru podlegao povredama, imao je mnogo prijatelja i bio izuzatno aktivan na društvenim mrežama.

Kako se može videti na njegovom Fejsbuk profilu, Luka je redovno kačio fotografije sa prijateljima, devojkom, iz provoda...

Poslednje dve fotografije okačio je u utorak oko 21 čas, iz provoda.

Upucan Luka Radulović, vozač "bentlija" koji je ugrozio život Aleksandra Vučića: Prevezen na reanimaciju, pa podlegao povredama

Na jednoj slici je sa devojkom, a na drugoj sa prijateljem koga je očigledno zvao "ćalac" od milošte.

Luka u provodu sa prijateljem koga je od milošte zvao "ćalac"; Foto: Facebook/Luka Radulovic

Luka je trenirao džudo.

Postavio je ove fotografije na svoj profil, a nekoliko sati kasnije upucan je u krvavom obračunu.

Lekari su pokušali da ga reanimiraju i borili su se za njegov život, ali je Radulović podlegao povredama.

Luka se ljubi sa devojkom; Foto: Facebook/Luka Radulovic

Postao je poznat nakon što je ugrozio bezbednost Aleksandra Vučića kada je presekao predsedničku kolonu vozila u kružnom toku Topčiderska zvezda.

Radulović, kao vozač, i Stevan Dukić (22) i Miloš Tančev (22), kao saputnici u "bentliju", osumnjičeni su da su ugrozili bezbednost predsednika Srbije kada su 2. septembra 2017. presekli njegovu kolonu vozila na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu.

Radulović je od ranije bio poznat policiji.

25. oktobra prošle godine je uhapšen po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u okviru istrage vođene protiv organizovane kriminalne grupe dilera narkotika, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Svojevremeno je i Austrija raspisala poternicu za njim zbog kriminalnih aktivnosti.

VIDEO Srpski kriminalci pali su i u Španiji u spektakularnoj akciji policije:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deda Pera

    18. april 2018 | 09:14

    Još jedan dokaz da vam ništa ne pomaže: ni teretana, ni džudo, ni osionost, ni prepotentnost, ni...... Pridje vam neko od 15-75 godina i upuca vas! Umesto da uživate u životu, budete fini i ljubazni, vi otputovaste pod zemlju.

  • Zlatko

    18. april 2018 | 08:46

    Za prodaju droge se brani sa slobode !!! Imao je debeo dosije!!! Da li ja treba da ga zalim zato sto je imao puno prijatelja ???

  • Ok

    18. april 2018 | 08:34

    Od1991 godine u međusobnom obračunu srbin na srbina izgubili smo oko 500 ljudi u najboljim godinama, toliko nismo izgubili vojnika na kosovu, jadni smo mi srbi kad nam je bitnije prodavati drogu i ubijati se dok drugi stvaraju svoju državu i ne pada im na pamet ovo ubijanje kao mi!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA