≫ 

Bivši policajac se upucao u glavu na Centralnom groblju u Zaplanjskoj

Oružje je pronađeno pored tela

  • 30

Na Centralnom groblju u Zaplanjskoj ulici na Voždovcu, na prolazu između grobnih mesta, samoubistvo je izvršio penzionisani policajac R.M. (57).

Podignuta optužnica protiv saradnika ubijenog Luke Radulovića: Terete se za proizvodnju i promet opojnih droga

Prema prvim rezultatima istrage, on je sebi iz pištolja ispalio metak u glavu.

Oružje je pronađeno pored tela.

Uviđaj je o toku.

Uskoro opširnije...

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    20. april 2018 | 18:27

    Nevezano za ovaj slucaj,postoji kod njih taj kompleks koji steknu u toku njihovog radnog doba,ono kad si nekako iznad svih,svi te se boje,sliktaju,caste te ,imas neke privelegije isl..... i kad odu u penziju,onda sve to sto su uzivali u toku radnog doba od jedanput nestane,i onda se nelagodno osecaju u svojoj kozi,kad vise,, ja,, predje u nize,, ja,,

  • SrbIN

    20. april 2018 | 22:31

    Dobro je i do sada izdržao. Od osamdesetih stalno se išlo na Kosovo. Devedesetih raspad SFRJ. Policija nije imala ni za hleb. Gradjani te pljuju i odluku što braniš Slobu a ti samo gledaš kako porodicu da prehranio. 1999. rat, koliko je samo pizinulo i ranjeno. 2001. demonstracije i promena vlasti pa zatvaranje firmi. Sav taj jad je trebalo preživeti. A kada odeš u penziju i hoćeš pošteno da zaradio neki dinar doživiš najveće poniženje jer moraš da pokažeš za licencu. A i kolege te zaboravile i kada je pred novu godinu proslava za tebe nema mesta u salu jer si penzioner. Mnogi trčeći za poslom ili se nisu ženili ili su razvedeni. Moj kolega neka ti je laka zemlja.

  • Jeca

    20. april 2018 | 21:03

    Verovatno zbog bede,vojsaka i policija ceo zivot sluze drzavi a odu u penziju sa nekom mizernom penzijom da jedva krpe kraj sa krajem,sramota ove drzave.....nemam reci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA