≫ 

Sahranjen Luka Radulović koji je ubijen u noćnom klubu (FOTO)

Ožalošćena lica i pognute glave mogle su se videti ispred kapele na Orlovači

  • 4

Luka Radulović (37) koji je  ubijen je u noći između utorka i srede u klubu "Ispod mosta", danas je sahranjen na beogradskom groblju Orlovača, a na večni počinak ga je ispratilo više od hiljadu ljudi. Među ožalošćenima su bili članovi porodice, prijatelji, ali i kolege sa kojima je sarađivao.

Podignuta optužnica protiv saradnika ubijenog Luke Radulovića: Terete se za proizvodnju i promet opojnih droga

Sahranjen je Luka Radulović koji je ubijen u noćnom klubu Foto: Facebook/Luka Radulovic

Ožalošćena lica i pognute glave mogle su se videti ispred kapele na Orlovači.

Zaglušujuća tišinu koja je ledila krv u žilama prekino je sveštenik koji je služio opelo. Nekoliko minuta kasnije krenula je i povorka.

Sahranjen Luka Radulović Foto: Telegraf

Podsetimo, ubijeni Luka Radulović javnosti je postao poznat pošto je bentlijem u septembru prošle godine presekao predsedničku kolonu vozila na Topčideru. Uhapšen je mesec dana kasnije u jednoj prestoničkoj kockarnici pod sumnjom da je trgovao narkoticima.

Ožalošćena lica i pognute glave mogle su se videti ispred kapele na Orlovači Foto: Telegraf

Radulović je u trenutku ubistva bio na slobodi, pošto je u martu sklopio sporazum o priznanju krivice za drogu sa Specijalnim tužilaštvom. Naime, Radulović se pre mesec dana nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal da za kaznu od tri godine zatvora prizna krivicu za dilovanje kokaina.

Noćni klub "Ispod Mosta" u kom je ubijen Luka Radulović Foto: Telegraf

Njemu je nakon toga ukinut pritvor, pa je pušten da na slobodi čeka izvršenje zatvorske kazne. Prema sporazumu, koji je presudom potvrdio i Specijalni sud, Radulović je priznao da je 25. oktobra preprodao 116 grama kokanina, nakon čega je uhapšen, dok je u njegovom stanu pronađeno još 0,25 grama kokaina. Sporazum s Radulovićem potvrđen je 9. marta posle čega mu je ukinut pritvor.

Ipak, kako nezvanično saznajemo, ubistvo Radulovića navodno je naručila kriminalna grupa iz Crne Gore, a motiv su dug i cinkarenje.

(K.B)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA