≫ 

Pobesneli Kinez šutirao Beograđanku i njenog psa u Bloku 70, a niko nije prišao da ih zaštiti (FOTO)

Žena je dobila udarce u kuk, ruku, bedro i grudi. Policija sačinila zapisnik, čeka se prijava

  • 18

Beograđanka D.S. navodno je pretučena u Kineskom tržnom centru u Bloku 70. Nju i njenog psa, kako tvrdi, napao je i pretukao pomahnitali Kinez.

Kineskinje otišle da vide prelep Nacionalni park u Srbiji, pa ostale same, usred mraka, zavejane na planini punoj medveda

Do incidenta je došlo pre tri dana.

Povrede na telu žene još su vidljive Foto: Privatna arhiva/Telegraf

- U nedelju ujutru šetala sam po Kineskom tržnom centru i sa mnom je sve vreme bio moj pas, koga nijednog trena nisam puštala sa povoca. Zastala sam kraj jedne tezge na otvorenom, gde je radnica iz Kine prodavala kačkete. Razgledala sam ih skoro 10 minuta i onda se odlučila za jedan. Dala sam joj novac, ona je meni vratila kusur i onda odjednom iz čista mira počela da vrišti - priča D. S. (ime poznato redakciji) za Telegraf.rs.

Istog trena joj je, tvrdi ona, jedan Kinez prišao sa leđa i počeo da udara njenog psa, a onda i D. S. kada je pokušala da zaštiti životinju.

Izveštaj lekara posle napada Foto: Privatna arhiva/Telegraf

- Šutirao je i mene i psa, a nisam znala o čemu se radi. Kada je konačno stao, u ljutnji sam mu oborila tu tezgu. Niko nije stao da me odbrani - tvrdi ona i dodaje da joj pre nego što je platila kačket Kineskinja nijednog trena nije sugerisala da se plaši njenog psa.

D. S. je pozvala policiju, koja je izvršila uviđaj i uputila ženu na lekarski pregled. U Zemunskoj bolnici njoj su konstatovane lakše povrede.

- Slučaj je prijavljen policiji i trenutno se utvrđuju sve okolnosti pod kojim je došlo do incidenta. U skladu sa istragom podnećemo adekvatne prijave - saznajemo u policiji.

Daljinac

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gamad

    25. april 2018 | 14:43

    Draga gospodjo, tuzite ga i oderite novcano. Beogradjani su postali gradjani drugog reda u sopstvenom gradu. To da vam nije niko pomogao takodje je povezano sa kulturom koja trenutno vlada. Sto na mene nije naleteo, zensko sam, pocistila bi trzni centar sa njim i tom njegovom pa neka me hapse.

  • anonim

    25. april 2018 | 13:47

    Ameri,nemci,englezi,francuzi,crnogorci,siptari,hrvati,sad i kinezi,ko je sledeci?od tako jakog naroda od kojeg se ceo svet plasiocsada nas maltretira ko stigne?tuga

  • Suza

    25. april 2018 | 16:47

    Kinezi su vrlo drski,ne izdaju račune i ne znaju SRPSKI JEZIK! Do kada tako???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA