7 nasilnika uhapšeno u Požarevcu, za jednim se još traga: Učestvovali su u masovnoj tuči, napali i mladića

Sedmorici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su uz krivičnu prijavu privedeni tužiocu

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su Z. S. (27), S. P. (26), D. S. (25), V. D. (37), F. G. (21), M. S. (24) i Ð. K. (24) iz Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Kako se u saopštenju navodi sumnja se da su se Z. S., S. P. i D. S. 23. aprila ove godine ispred jednog ugostiteljskog objekta u Požarevcu sukobili sa V. D., F. G. i S. M. (20).

Takođe, sumnja se da su S. P., M. S. i Ð. K. 19. aprila ove godine u ugostiteljskom objektu u Požarevcu, fizički napali osamnaestogodišnjeg muškarca iz Smedereva i naneli mu teške telesne povrede.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, sedmorici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su uz krivičnu prijavu privedeni tužiocu.

Policija intenzivno traga za S. M. rečeno je u saopštenju.

Daljinac

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donja Murtulica

    26. april 2018 | 16:43

    Hapsi bagre bahate.

  • Pih

    26. april 2018 | 20:53

    Jadni li ste. Napadate samo kad ste u vecini. Vas sedmorica na jednog i to mladjeg od vas. Bravo, kakva hrabrost. Jedino opravdavam ako je taj mladic gadno povredio nekog drugog, tipa silovao neciju sestru... u suprotnom, treba sve pohapsiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA