≫ 

Prvi detalji istrage o lešu koji je pronađen u Borči: Ozloglašeni kanal ponovo pod opsadom policije

Kanal u kome je zatečen užas se zove "Kalovita"

  • 2

Kako je Telegraf pisao, u ranim popodnevnim satima u subotu, 5. maja u kanalu u Borči pronađen je ljudski leš. Ozloglašeni kanal, u kome je  3. aprila 2016. pronađeno telo ubijene pevačice Jelene Marjanović, čije ubistvo još nije rešeno, ponovo je opkolila policija.

Mesto gde je uočeno nepomično telo je tačno iuspod nadvožnjaka na novom putu Zemun-Borča, na oko kilometar od Pančevačkog puta.

Kanal se zove "Kalovita".

Leš i dalje nije identifikovan, a reč je o osobi muškog pola, starosti između oko 65 godina. Kako Telegraf saznaje, raspadanje nije počelo, a leš je naduven od vode i sasvim je ukočen.

Pronađen leš u kanalu u kome je ubijena Jelena Marjanović

Uviđaj je u toku i istražuje se da li je reč o nasilnoj smrti, kao i koliko je leš ležao tu.

Meštani su u strahu jer ne mogu da veruju da se u njihovom kraju ponavlja jezivi scenario koji je pre dve godine duboko potresao Srbiju.

Istraga će utvrdii sve detalje.

Krnjaca, Palilula, ispod nadvoznjaka na Novom putu Zemun - Borca, na oko 1 km od Pancevackog puta, u kanalu "Kalovita", zatecen je NN les, muskog pola, zazivotne starosti 50 do 60 godina. U toku je uvidjaj.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa67

    5. maj 2018 | 14:31

    Odlucite vise jel borca ili krnjaca i ta dva kanala nemaju veze jedan sa drugim neznam zasto se tako pise i uporedjuju sa ubistvom pevacice jel napominjem. Ona je ubijena na borcanskom kanalu a ovde se pominje kanal kod nadvoznjakau krnjaci

  • Ccc

    5. maj 2018 | 14:40

    Komentar je suvisan.Doktori moraju da se pozabave psihickim statusom ubice koji radi na tom lokalitetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA