≫ 

Ovo je muškarac za kojim je policija tragala zbog sumnje da je ubio ženu u Kosjeriću pred decom

Njegova supruga Jelena ubijena je sinoć u svojoj kući

  • 22
Ivan Radovanovic, Jelena Grbic Foto: Facebook

Policija u Kosjeriću intenzivno je tragala za Ivanom Radovanovićem (34) za koga se sumnja da je sinoć ubio svoju suprugu Jelenu Grbić. On je uhapšen nakon nekoliko sati potrage.

Jezivi detalji ubistva u Kosjeriću: Provalio u kuću i počeo da kolje majku pred decom koja nisu mogla da joj pomognu, zlostavljao ju je i ranije (FOTO)

Kako su za medije ispričale komšije, njemu je bio zabranjen prilaz Jeleni, sa kojom ima malog sina, zbog ranijih nasilnih epizoda. Zbog prijava je čak i ležao u zatvoru, kažu oni.

Prema nezvaničnim informacijama, Ivan je sinoć upao u kuću u kojoj je njegova žena živela sa njihovim zajedničkim sinom i svoje dvoje dece iz prvog braka, napao je i na kraju ubio. Sumnja se da je pre nego što je došla policija, on pobegao sa mesta zločina. 

Ivan Radovanović, takođe iz Kosjerića, nije imao stalno zaposlenje. Radio je kao sezonski radnik, te policija trenutno obilazi i gazdinstva na kojima je nekada nadničio, kao i njegovu rodbinu i poznanike.

VIDEO Pogledajte ispovest sestre jedne druge ubijene žene:

Daljinac

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zena

    7. maj 2018 | 13:10

    Nekada su nam muskarci junaci bili a ovo sada je plac majke Bozije! Neotesani, neobrazovani, pijani, nasilni prema nejakima. Primitivci! Pu!

  • El. Comandante

    7. maj 2018 | 13:25

    Mozemo ovde pisati, pametovat i raspredati kako i sta do iznemoglosti. Jedino pravo resenje je uvodjenje smrtne kazne, jer onaj ko uradi nesto ovako i slicno, i ne zasluzuje da zivi cak ni u zatvoru.

  • Lado

    7. maj 2018 | 14:20

    Ne vredi,dzukele se osilile, ostaju mala deca nezbrinuta a jos ako su nasledila gene lose pa eto kako izumiremo i postajemo olos. Nadvladace olos i bagra,nesrace one lepe i pitome Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA