Nenad iz Požarevca priznao da je suprugu šutirao u stomak: Žao mi je što je dete mrtvo, nisam imao nameru da mu naudim

Nasilje se dogodilo u subotu

  • 17

Na saslušanju u policiji Nenad Bondarenko (42) iz sela Beranje kod Požarevca, koji je uhapšen pod sumnjom da je brutalno pretukao nevenčanu suprugu Tatjanu Milovanović (38), trudnicu u devetom mesecu, koja je usled toga rodila mrtvu bebu, priznao je krivicu. 

- On je priznao da je tukao Tatjanu i šutirao je u stomak, ali je rekao da mu je žao deteta jer nije imao nameru da mu naudi. Veštačenja će pokazati da li je beba preminula od udaraca ili je bilo nekih smetnji u razvoju ploda. Inače, protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici sa nanošenjem teških telesnih povreda, za koje je zaprećena kazna do 10 godina zatvora - kaže izvor iz istrage, prenose beogradski mediji.

Gnusni detalji zločina u Beranju: Pijan tukao trudnicu, ubio joj bebu i otišao kod prijatelja da proslavi Đurđevdan

Nasilje se dogodilo u subotu, a Bondarenko je uhapšen dan kasnije, dok je bio kod komšije na proslavi Đurđevdana.

- On je došao na slavu u komšiluk i svima ispričao da mu je dete umrlo na porođaju. Bio je pijan i tražio je da pije još piva i vina. Onda su ga pozvali telefonom iz policije, a potom su i došli i odveli ga, a on se nije opirao - ispričao je komšija.

Bondarenko je juče kasno popodne priveden na saslušanje u tužilaštvo u Požarevcu, nakon čega je doneta odluka o određivanju pritvora.

VIDEO: Stop nasilju nad ženama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    8. maj 2018 | 19:28

    Katastrofa sutirao trudnicu u devetom mesecu a ovi ce da provere dal je dete mrtvo od posledica sutiranja u stomak ili neceg drugog pa moglo je da ugine od majcinog stresa da je samo samar dobila a ne tolke batine.Stoku zatvoriti 20 gdina.Jadnicica zena izgubila bebu prebijena..... UZAS GOREO U PAKLU NEK MU BOG DA

  • Tara

    8. maj 2018 | 19:40

    Za monstrume dozivotna robija.

  • Da kazem

    8. maj 2018 | 19:30

    Bogo dragi, ne mogu da verujem sta monstrum kaze. Najpre ga istabinati u stomak, al neko ravan njemu, pa na njivu po ceo dan da kopa ovo leto, bez vode i hrane, ali da ga nadgleda neka iznzcena i ugnjetavana zena, da bude za primer drugima i to ne osuditi javno, nego podrzati. Ovim manijacima dase stane na kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA