Mučan život dečaka iz Deliblata: Otac ga je silovao, a vršnjaci maltretirali i terali da pije urin

- Ovo je sve strašno i ja ne znam kako da se nosim sa ovim užasima - kaže majka dečaka

  • 6

Dečak S. G. (17) iz Deliblata kog je njegov otac, A. G. (56) četiri godine silovao i terao ga da gleda dok ima seks sa psima, bio je u više navrata žrtva i vršnjačkog nasilja. Njega su drugari iz škole i sela nekoliko puta pretukli, a jednom su ga čak terali da pije urin.

Deda (66) polno uznemiravao maloletnicu kod Mionice

Dečakova majka je opisala samo jednu od stravičnih tortura koju je S. G. prošao u proteklih nekoliko godina, piše Informer.

- Jednom prilikom, dok je moj sin sa drugarima igrao fudbal na školskom terenu, lopta je odletela u zapušteno dvorište. Trojica dečaka su prvo naterala mog sina da preskoči ogradu i ode po loptu. Zatim su malo sačekali, a onda krenuli za njim. Uhvatili su ga u tom zapuštenom dvorištu i počeli da ga tuku rukama i nogama - priča dečakova majka.

Vršnjaci ga tukli rukama i nogama, Foto: A. Nalbantjan

Ona je dodala da im to nije bilo dovoljno, nego dok je S. G. povređen ležao na zemlji, ta trojica nasilnika su nastavila iživljavanje.

- Dečaci su urinirali po mom sinu. Zatim su ga terali da pije i liže taj urin. Sve mi je to sin ispričao kada je došao kući sa više modrica po telu. Ne znam zaista kakva to deca treba da budu da tako nešto urade. Kakvi su im roditelji? - rekla je ogorčena majka dečaka kog je i otac silovao od 13. godine.

Naša sagovornica je naročito ogorčena na školsku upravu, koja je njenog sina, koji je bio žrtva nasilja, predstavila kao da je on nasilnik.

OPTUŽIVALI GA DA LAŽE

- Mi smo sve prijavili školi, ali umesto da on bude zaštićen, njega su optuživali da laže. Kada su ga ponovo napali ti dečaci, on se branio i udario jednog od njih. To je bilo dovoljno da ga proglase za nasilnika i podnesu prijavu protiv njega. Kasnije je moj sin počeo da se povlači u sebe i da izbegava bilo kakav konflikt - objašnjava njegova majka i dodaje:

- A sad sam još saznala da je mog sina silovao otac. Ovo je sve strašno i ja ne znam kako da se nosim sa ovim užasima.

Majka ne zna kako da izađe na kraj sa svim užasima koji su se desili njenom sinu, Foto: Freeimages/Stefan

UHAPŠEN OTAC

Podsetimo, slučaj silovanja otkriven je tako što je prošle nedelje S. G. bio u policiji u kojoj je trebalo da da izjavu u vezi sa tučom koju je započeo dečakov otac A. G. U policiji su rekli da je dečak ispričao priču u koju u prvi mah niko nije mogao da veruje, ali kada je psiholog obavio razgovor sa S. G. zaključeno je da govori istinu.

Osumnjičenom A. G, koji se tereti da je u Deliblatu silovao svog sina S. G. određen je jednomesečni pritvor. On je uhapšen u okviru opsežne policijske akcije, u kojoj je širom Srbije uhapšena 41 osoba, a protiv njih 55 su podnete prijave u redovnom postupku zbog obljube dece, seksualnog zlostavljanja i uznemiravanja i nasilja u porodici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlata

    11. maj 2018 | 03:35

    Gospodjo draga sina za ruku pa kod psihologa fino sve ispricati i poceti ljecenje i upisati ga u gudjudo objasniti treneru o cemu se radi ,a kada mu onda pridje bilo ko damu pokaze gdje mu je mjesto.zelim mu da izagje kao veliki pobjednik iz ove prljave igre.SRETNO MOMCINO!!!

  • MILINA

    11. maj 2018 | 00:41

    DALI SE BOJITE BOGA DECO SVE TO JEDNOG DANA DA SE VRATI VAMA MOŽDA KAD VI BUDETE IMALI DECU. KAKVI STE VI DRUGARI DRUGARICE DNO DNA U OČIMA DRUGIH UMESTO DA POMOGNETE JEDAN DRUGOM VI GORI OD SVIH. ALI DOĆE ĐAVO I VAMA DANI TEK NASTAJU SVE SE TO JEDNOG DANA VRATI. SVE ŠTO NE ŽELIŠ SEBI NE RADI DRUGOM

  • majka i baka

    11. maj 2018 | 09:28

    gledala sam film po istinitom dogagjaju.njih cetvoro koji su napali dete zavrsili su onako zlo se vraca zlom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA