≫ 

Mislio sam da sam upucan, ali tresak koji sam čuo bilo je pucanje moje lobanje: Ispovest Nišlije kojeg su "kupci" stana pretukli (FOTO)

Komentarišući motiv napada, S.G. kaže da pretpostavlja da se najverovatnije radi o pokušaju pljačke

  • 0

Nišlija S.G. (48) koji je u petak teško pretučen u svom stanu u Gornjomatejevačkoj ulici u naselju Pantelej, oporavlja se na Klinici za neurohirurgiju gde je operisan jer su mu napadači razbili lobanju i povredili mozak.

Nesrećni čovek oglasio je prodaju stana, a razbojnici su predstavljajući se kao kupci, pokušali da ga opljačkaju tako što su ga prethodno onesposobili.

- Sedeo sam sa prijateljem na klupi ispred zgrade kada mi je zazvonio telefon, čuo sam muški glas koji se interesovao za kupovinu mog stana. Kazao je da je u blizini, i da bi želeo da ga pogleda pa smo dogovorili da se vidimo iste večeri. Za oko dvadeset minuta stigla su dvojica pa sam ih uveo u stan, dok je moj prijatelj otišao do prodavnice.

Nišliji pozvonili na vrata, zainteresovani da kupe stan. Posle toga se probudio u Urgentnom centru (FOTO)

Ništa mi nije bilo sumnjivo, pokazivao sam kupatilo, jednu pa drugu spavaću sobu kada je jedan od njih zatražio da vidi gde gleda taj deo stana. Okrenuo sam im leđa da bih otvorio prozor i poslednje čega se sećam je užasan prasak. Mislio sam da sam upucan u glavu, tek u bolnici sam shvatio da sam udaren takvom silinom da je tresak koji sam čuo bilo pucanje moje lobanje - priča iz bolničke postelje S.G.

Nišliju je napadače uveo u stan jer je mislio da su došli da ga pogledaju zbog kupovine Foto: Telegraf

Strašan udarac oborio ga je na zemlju, ali je na sreću ostao pri svesti što mu je i spasilo život.

- Dozivao sam "Snupi, Snupi" (nadimak prijatelja), upucan sam, upucan u glavu.... zovi Hitnu pomoć. Dovezen sam u Klinički centar gde sam saznao da nisam upucan, ali da mi je pukla glava - opisuje događaje nakon zločina povređeni čovek.

Komentarišući motiv napada, S.G. kaže da pretpostavlja da se najverovatnije radi o pokušaju pljačke.

Dežurni neurohirurg saopštio je da je povređeni čovek podvrgnut operaciji s obzirom na to da je zadobio težak prelom lobanje Foto: Telegraf

- Nikom ne dugujem ništa, meni duguju ali to su sitne pare... Ni sa kim nisam u zavadi, te ljude ne poznajem pa pretpostavljam da su hteli da me pokradu – kaže S.G.

Ivan Stefanović, dežurni neurohirurg saopštio je da je povređeni čovek podvrgnut operaciji s obzirom na to da je zadobio težak prelom lobanje.

- Radilo se o otvorenom prelomu sa utisnućem koštanih fragmenata i površnim rascepom mozga. Pacijent je operisan i sada nije životno ugrožen ali je pod intenzivnim nadzorom radi praćenja zarastanja rane – kazao je Stefanović.

Policija je saopštila da u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

VIDEO: Nezapamćena akcija srpske policije

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA