≫ 

Božidar je pobio svoju porodicu, pa u sebe pucao u porti crkve: Na grob mu ne idem, već nas je dovoljno sve prokleo pre godinu dana

- Kad je ubio Miroslava, počeo je da juri mene! Toliko sam bežala da nisam osetila da me je metak pogodio u grudi. Pala sam i pomislila da će me upucati u potiljak, ali sam se uspravila i nastavila da bežim - priseća se Gorica

  • 6

Muž i ja smo se vraćali iz štale kad smo naišli na svekra. Moj Miroslav mu je rekao: "Tata, što si nam isekao kabl od antene? Šta da ti radim, da li da te prijavim?" Božidar je otišao dalje, ali se sakrio iza česme. Sačekao je da moj muž izađe iz kotlarnice i pucao mu u grudi. Onda mu je prišao i ispalio mu metak u glavu - priča Gorica Dačić (56), koja je pre godinu dana preživela krvavi pir svog svekra u selu Barič kod Golupca.

Baksuzni broj na sahrani monstruma: 13 sveća za Božidara Dačića koji je ubio celu porodicu, pa sebe

Božidar koji je pobio celu porodicu sahranjen bez opela: Njegovu ženu i sina sahraniće daleko od njega

Božidar Dačić (77) penzioner iz Austrije tog jutra je ubio sina Miroslava (57), suprugu Radu (76) i šuraka Pavla Živkovića, nakon čega se ubio u porti seoske crkve.

Imanje Dačića Foto: Telegraf

Gorica je tada bila teško ranjena, ali je uspela da se spase.

- Kad je ubio Miroslava, počeo je da juri mene! Toliko sam bežala da nisam osetila da me je metak pogodio u grudi. Pala sam i pomislila da će me upucati u potiljak, ali sam se uspravila i nastavila da bežim. Drugi metak me je pogodio u lopaticu,  a treći mi je završio u bradi. Nisam prestajala da trčim... Nekako sam stigla do kuće mog oca, koji me je stavio u kola i odvezao u bolnicu - priča Gorica za "Kurir".

Tek u bolnici je saznala da su joj svekrva i brat ubijeni, a potom i sahranjeni.

Branislav je ubio sina, šuraka i suprugu Foto: Telegraf

Kako kaže, svekar ih je godinama sve psihički maltretirao.

- Pretio je da će nas sve pobiti. On je to govorio drugim ljudima pred prodavnicom, ali smo ga mi shvatali olako. Čak je i unuku rekao nakon smrti moje majke: "Sahranjivaćeš ti još". Bili smo prvi u selu, a on nas je sve upropastio - priča ova nesrećna žena.

- Često bi nam isključivao struju ili bacao šaku soli u hranu koju smo spremali. Svekrvu bi zaključao u kuću i otišao u Beč na nedelju dana, pa je morala da iskače kroz prozor. Takođe, često joj je govorio da Miroslav nije njegov sin. Kada sam je pitala zašto ga ne prijavi, ona je govorila da se plaši. Veoma nas je mrzeo, sve naše stvari je izbacivao iz kuće, sve što smo mi kupovali je bacao, roditelji me zbog njega nisu godinama posećivali. Istina je da je pre ubistva bio na sudu, gde je tražio polovinu moje kuće - priča nesrećna žena.

Policija na licu mesta Foto: Telegraf

Nedavno, tačnije 24. aprila bila je godina dana od krvavog zločina i Gorica je tada sa ćerkom održala parastos za svoje najmilije, ali i za svekra.

- Na grob mu ne idem, ali ide moja ćerka. Samo ona iz kuće, da mi unučići ne budu prokleti. Dovoljno nas je Božidar ionako prokleo - kaže Gorica iz sela Barič.

VIDEO: Ljube kip umesto sina: Predrag i Jelica četiri i po godine tragaju za ubicom svog jedinca Marka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    14. maj 2018 | 10:31

    Pa zena mislila prvi posto su radili i borili se ,tesko je shvatiti onom ko ne radi

  • Lucifer 1.

    14. maj 2018 | 10:50

    I dobro i zlo su uvek sastavni deo života,treba napraviti i uočiti dobro razliku,to nije kod svihljudi uvek moguće.Tragedija,pokoj duše svima,neka im bog oprosti kome može.

  • Mbappe

    14. maj 2018 | 08:52

    Daleko bilo od svakog ovakvog bolesnog uma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA