≫ 

Tragedija u Egiptu: Srpkinja krenula na kupanje, posle nekoliko sati isplivalo njeno beživotno telo

Policija je obavila uviđaj, a obdukcijom će utvrđen uzrok smrti

  • 2

Državljanka Srbije Lj. F. (72) tragično je stradala na letovanju u Hurgadi u Egiptu. Kako Alo! piše, Lj. F. je u sredu ujutro krenula na kupanje, a potom joj se izgubio svaki trag.

Zabranili roditeljima da identifikuju telo deteta: I posle 35 godina porodica sumnja da na groblju u Kikindi leži njihov sin

Ubrzo je obavešteno hotelsko osoblje koje je krenulo u potragu za ženom. Nakon višesatne potrage njeno beživotno telo je pronađeno u vodi.

Policija je obavila uviđaj, a obdukcijom će utvrđen uzrok smrti.

Prošle godine u julu mesecu napadač je ranio nožem šest stranih turista u Hurgadi. Među žrtvama je bilo i troje srpskih državljana i jedan Poljak. Ministarstvo je navelo da je izgleda napadač doplivao do hotelskog kompleksa sa obližnje javne plaže. Telegraf je o tome pisao detaljno, i sve možete pročitati OVDE.

Zatim, 3. avgusta 2015. godine grupa putnika na aerodromu Nikola Tesla bila je praktično zarobljena, jer avion kompanije "Er Kairo" usled tehničkih problema nije mogao da poleti za Hurgadu, sa putnicima iz Srbije. Mehaničari ove kompanije pokušavali su da otklone kvar, ali prema njihovim rečima, nisu imali sredstava. Posle toga usledilo je čekanje putnika od skoro 12 sati.

Zatim, u januaru 2014. godine bračni par iz Bosne i Hercegovine ubijen je u Hurgadi, a njihova tela su pronađena zakopana u dvorištu kuće u kojoj su živeli.

Uprkos čestim incidentima i potencijalne opasnosti od terorističkih napada, srpski turisti i dalje putuju u Egipat i ne plaše se, već se raduju da uživaju u čarima koje ova afrička zemlja pruža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko sa čukarice

    17. maj 2018 | 14:43

    Izvinjavam se svima tih godina ali sa 72 biti hrabar ići u tudju zemlju...nije isto 52 i 72, ljudi nikako da se pomire sa godinama koje dolaze i koje imaju i kao da prkose svima oko sebe "evo vidiš, šta mi fali", e pa nije tako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA