Ovo je Željko koji je ubijen u dvorištu škole: Bio u vezi sa devojčicom (16), pa stradao zbog ljubomore (FOTO)

Optuživao je devojku da ga vara, a to mu se obilo o glavu

  • 61
Ubijeni Željko Pantelić, Detelinara Novi Sad Foto: Privatna arhiva

Mladić koji je ubijen sinoć u Novom Sadu u dvorištu OŠ Toza Marković je Željko Pantelić (23), pišu lokalni mediji. On je pronađen sa ubodnom ranom u predelu grudnog koša, a do sukoba je došlo zbog devojke.

Policija je ubrzo uhapsila Marka S. (20) i njegovog saučesnika M.S. (21), njima je određeno zadržavanje do 48h, nakon čega će biti privedeni kod sudije za prethodni postupak.

Željko (23) je sinoć izboden u dvorištu škole, uhapšeni mladići osumnjičeni za njegovo ubistvo

- Željko se zabavljao sa šesnaestogodišnjom devojkom. Njih dvoje su bili u stanu u ulici Hadži Ruminovoj u Novom Sadu u petak popodne, kada je Željko rekao devojci da je čuo da je bila u "šemi" sa Milošem S. (21). Tu je nastala svađa i devojka je skočila sa terase, visokog prizemlja gde je zadobila povrede peta - kaže izvor Kurira.

Foto: Privatna arhiva

Nakon toga, Željko i Miloš su se dogovorili da se nađu u dvorištu osnovne škole, kako bi raspravili da li je tačno da je on bio sa njegovom devojkom.

- Kada je Željko došao, sa Milošem je bio i Marko S. (20). Dok su se Željko i Miloš raspravljali, umešao im se Marko, rekavši: "Daj, da li ste ludi da se svađate oko male k....e". Tada se Željko okrenuo prema njemu i zadao mu udarac u predelu lica, a Marko S. tada vadi nož i zabada ga Željku u predelu grudnog koša - priča izvor

- Miloš i Marko beže i ostavljaju Željka da leži u besvesnom stanju. Njega je pronašao slučajni prolaznik, koji je odmah obavestio policiju i hitnu pomoć - dodaje izvor.

Foto: Privatna arhiva

Miloš i Marko su uhapšeni jutros oko 2.30 časa i vrlo brzo su priznali zločin.

Inače, sva trojica su od ranije poznata policiji.

(Telegraf.rs/NS uživo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лектор

    19. maj 2018 | 22:15

    Поново увести војни рок за СВЕ ! Мушкарци годину и по, жене 12 масеци ... млади да науче да живе у заједници по правилима, да схвате да бачено ђубре неко мора да почисти, да се науче одговорности и борби за заједнички циљ а не само за своје интересе. Рад и дисциплина су спас за нацију ! Научити младе да воле своју државу. Пљују по улици, пишају где стигну, лудују колима, ме поштују ни родитеље, ни комшије, ни професоре... алкохол , дрога, разврат и јурњава за брзом зарадом... живот, ни туђ ни сопствени им не значи ништа... извитоперени критеријуми и унакажен систем вредности... ТО МОРА ПРЕСТАТИ ! АРМИЈА ЈЕ СПАС, видимо да породица више не постоји и да младе васпитава ,,фарма" и ,,парови". Туга !

  • Ljubiša

    19. maj 2018 | 21:04

    A bili su fina deca,a???Pod hitno uvesti obavezno služenje vojnog roka,jer kako su ukinuli vojsku tako se povećao kriminal.Ipak je vojska škola života.Ko je služio vojsku zna kako tamo prolaze usijane glave,i naj usijanije se brzo ohlade.

  • Dragan

    19. maj 2018 | 23:06

    Dok sam radiobu kpd-u jedan osuđenik je govorio da sve treba posle srednje škole poslati na "praktičnu obuku" od tri meseca u kpd.:Njih 95 % bi zaboravili na člnjenje krivičnih dela. Pošto je to nemoguće ostaje samo vojska kao sistem koji podržava drušrvene vrednosti, nadoknađuje ono u vaspitanju što je kod kuće propušteno i promoviše realne vrednosti. Vojsku treba uračunati u penzioni staž radi izjedničavanja sa onima koji iz raznih opravdanih razloga nisu u stanju da služe vojni rok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA